Aktywne Wpisy
Viado +38
Tak a propos korelacji pomiędzy IQ a preferencjami politycznymi na przykładzie naszej firmy (software house - po ostatnim wybryku brauna były gorące dyskusje na open space i wyszło kto na kogo głosował)
- Laski z HR - 90% głosuje na PO i lewicę (zero zaskoczenia xD), jedna laska to fanatyczka PIS
- Dział sprzedaży - tutaj mniej lewicowych poglądów, trochę PO, trochę PIS, trochę trzecia droga, jeden gość
- Szefostwo to nie
- Laski z HR - 90% głosuje na PO i lewicę (zero zaskoczenia xD), jedna laska to fanatyczka PIS
- Dział sprzedaży - tutaj mniej lewicowych poglądów, trochę PO, trochę PIS, trochę trzecia droga, jeden gość
- Szefostwo to nie
kasx89 0
Pytanie dla #niebieskiepaski. Na co zwracacie uwagę w pierwszej kolejności / najbardziej w wyglądzie kobiety?
Co musi mieć kobieta, żebyście zwrócili na nią uwagę, jeżeli chodzi o wygląd? Jeżeli paznokcie to jakie? Fryzura, zęby, ciuchy, a może jeszcze coś innego?
A co totalnie was odrzuca?
#rozowepaski #p0lka #zwiazki
Co musi mieć kobieta, żebyście zwrócili na nią uwagę, jeżeli chodzi o wygląd? Jeżeli paznokcie to jakie? Fryzura, zęby, ciuchy, a może jeszcze coś innego?
A co totalnie was odrzuca?
#rozowepaski #p0lka #zwiazki
Kiedyś pewien ksiądz powiedział mi : "nie daleko pada jabłko od jabłoni"
Ale kto w wieku 20 lat słucha księdza :)
Minęło 20 lat.
Moja teściowa mieszka i pracowała w budżetówce przez całe życie gdzieś tam na ścianie wschodniej.
Dla niej wyjazd do Częstochowej to już jest mega przeżycie.
A z książek to czyta żywoty świętych w najlepszym wypadku a radio Maryja leci na okrągło.
Mój #rozowepaski mieszka w Krakowie i jest prawdziwą korpo panią.
A i pracowała też w różnych częściach świata.
Sama pojechała do Australii żeby zobaczyć Wielką Rafę Koralową.
A z książek to uwielbia fantatykę.
Z synami przez święta obejrzałą Star Warsi jak dyskutowali potem razem o filmie.
Wydawało by się dwa zupełnie różne światy, prawda?
Czyż Lenin nie mówił "byt kształtuje świadomość".
Powiem: "Gówno prawda"
Teraz po X lat muszę temu księdzu przyznać racje.
One są naprawdę podobne do siebie.
I to co denerwuje mnie w mojej żonie teraz u mojej teściowej było widoczne już od dawna.
Wiec #niebieskiepaski jak myślicie o jakimś #zwiazki z #rozowypasek na poważnie.
Oświadczyny i te sprawy.
Spędźcie trochę czasu ze swoją potencjalną teściową trochę czasu.
Gwarantuje jedno: tak wasza żona będzie się zachowywać za x lat.
jestem #falszywyrozowypasek