Aktywne Wpisy
wilk633 +75
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
MrBeast +29
Typowa baba, dopiero jak ją "odrzucił" to się nim zainteresowała.
Głupi pocałunek tak mu zawrócił w głowie, że co by się działo jakby mu popuściła szpary.
Damian lata od pośredniaka do pośredniaka, teściowie przyszli nawet telefonu nie odłożył by wstać i się przywitać.
Boczek hipokryta mówi o tym że ktoś się źle odzywa do kogoś, że jak tak można się odezwać XD Ciekawe skąd te opinie o jego serwisie XD
Ogólnie po
Głupi pocałunek tak mu zawrócił w głowie, że co by się działo jakby mu popuściła szpary.
Damian lata od pośredniaka do pośredniaka, teściowie przyszli nawet telefonu nie odłożył by wstać i się przywitać.
Boczek hipokryta mówi o tym że ktoś się źle odzywa do kogoś, że jak tak można się odezwać XD Ciekawe skąd te opinie o jego serwisie XD
Ogólnie po
A szary? No kuwa diabeł, gruba locha wiejąca wiatrem rozpisdziaju, szafki zamykam, związuje klamki bo inaczej wszystkie ciuchy byłyby na ziemi xD jego ulubioną zabawką to... Klucze od domu.. on ma radar.. nie ważne gdzie je położę to i tak będą p-------e i schowane w jego kartonie w garderobie gdzie zawsze sobie śpi. Czasami go spotykam w jakiś głupich miejscach typu szuflada z butami (zamknięta tak żeby tylko widział kto idzie xD), półka z winami, czasem wchodzi sobie na lodówkę i leży na niej. Ale dzisiaj pałkę nagiął trochę (picril). Ta skrucha w oczach wcale mu nie pomogła. Jeśli ktoś ma kota, który sądzą swoją dupę wszędzie gdzie wy tego nie chcecie to taśma obustronna co jakiś czas i będzie działało :> dwa miejsca już dla niego się skończyły. Dziś kończy się to, po pierwszym razie.
#koty #pokazkota
Komentarz usunięty przez autora
@mirek-kania takiej zwykłej, lekkiej żeby nie chodziły poklejone xd