Aktywne Wpisy
fanmarcinamillera +244
Hahahaa no jak to, to grubi ludzie jednak nie są tak pożądani jak to się aktywistom „body positive” wydaje i próbują nam to wciskać na siłę? OTYŁOŚĆ TO CHOROBA, KTÓRĄ TRZEBA LECZYĆ, A NIE PROMOWAĆ #bekazpodludzi #neuropa #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
57_bel_air_fan +295
Jako że na #gearbest przy telefonach praktycznie nie ma #priorityline to szukałem jakieś alternatywy.
tak trafiłem na http://www.dx.com/ znalazłem nawet spoko cenę na #xiaomi redmi 5 plus
Xiaomi Redmi 5 Plus 5.99 3GB RAM 32GB ROM za $168,66 (wersja złota $158,24)
w tej cenie mamy już wliczone ubezpieczenie od VAT, jednak ubezpieczenie jest max. do 40$
Po rozmowach ze sklepem wynika że ubezpieczenie działa tak samo jak w lightinthebox, czyli płacisz potem wysyłasz papiery i oddają na paypala. Wszystko spoko bo nawet jakby telefon wpadł na VAT to zapłacimy ok. 40$ i dostaniemy potem 40$ czyli na zero. Przy droższych rzeczach słabo opłacalne.
Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym sklepem i chciałby się podzielić?
#gearbest #banggood
Nie wiem czy sklep to nie #!$%@?, nie wiem czy działa ubezpieczenie na VAT, czy w ogóle wyślą - pytam o to ludzi z wykopu, ale wdupczę refa bo przecież bez niego wziąłbym umarł...
Aż się prosi o dodanie do czarnej listy.
@wish666: wiadomo, nie widzę różnicy czy jest czy nie, jakbym chciał bardzo to bym spamował że zajebisty sklep i kupujcie, a tak to piszę prawdę