Aktywne Wpisy
Panitsch +248
Pijcie ze mną kompocik, dzisiaj obchodzę #urodziny, wczoraj zostawiła mnie moja kobieta, bo biznes się zawalił i ostatnie miesiące musieliśmy żyć trochę skromniej, ale nadal godnie. Widocznie tej świni to nie wystarczało, gdyż po jej rzeczy przyjechał dziś nowy gach - trochę zrobiło mi się szkoda tego szczurka, bo widząc co robi ta wywłoka nadal bierze ją pod swój dach. Krzyż na drogę. Ja z racji moich 37 urodzin i tego,
Jak trzeba mieć zryty beret by wymagać dziewictwa od kobiety?
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
Planuje sobie przyciąć trochę z tego bo mi się przecież należy za organizowanie. Myślę, że się nie połapią że np od osoby kupiłem za 40 albo nawet 35 zł. Poszukam jakichś dobrych #cebuladeals na alkohol i petardy to myślę, że spoko będzie i tak ze 100 zł na tym nawet zarobię a pobawię sie przy okazji.
Robiliście już tak? Macie jakieś porady dla mnie, gdzie robić zakupy żeby było jak najtaniej wszystko?
#sylwester #zabawa #zakupy #alkohol
@Philopolemus_Fronius: Tak, usuń konto.
Zarzutka 3/10
ja robiłem przez 5 lat sylwestra na chacie [i to nie dla 5 osób tylko 10-15, max 18 chyba było]
ale umowa taka że: macie daję wam miejsce na imprezę i spanie tyle, alko/jedzenie/fajerwerki organizujecie wy hehe
zawsze potem miałem jakieś flaszki [bo przynieśli np 20 nie wypiliśmy]
Urwiesz tyle ze jeszcze se na roxe pójdziesz jak panisko w nowy rok.
@Philopolemus_Fronius:
Widzę że poziom rigczu u ciebie 100 na minusie.
Ja na miejscu twoich znajomych poprosiłbym o pełną fakturę/rachunek/rozliczenie co za ile, gdzie i komu kupiłeś.
I mam nadzieję że ktoś o to poprosi i spalisz się ze wstydu.