Obejrzałem ten cały #fanatyk i cieszę się że jest trial na showmaxie i nie poszedłem na to do kina. O ile dobór ról ok to zrobienie z anona aż takiej ofiary trochę mi tu nie pasuje. Nudno, akcja jak w klanie. I typowo w polskim filmie - damy masę przekleństw to będzie zajebiście. Nie, nie będzie.
@wysuszony: tej, zara będę musiał się przejść z zażenowania po pokoju xd @John_archer: no dokładnie, jak sobie jeszcze przypomnę, że Tylka ma dalej kręcić serię o anonie to nwm co myśleć
@CzerwonyPuchacz: mam podobne wrażenie, ale wydaje mi się, że nie dało się z tej pasty więcej wycisnąć. Technicznie (kamera, scenografia) bez zarzutu, Cyrwus aktorsko dobrze, anon z jednej strony pasuje, a z drugiej jego narracja jest zbyt "wyraźna" jak na osobę z zaburzeniami. Aczkolwiek na plus podobieństwo aktora do pepe :D
źródło: comment_G4wYjiyq8thMsUI8nGAOwSRwsOhAxcMO.jpg
Pobierz@CzerwonyPuchacz: wyobrażam już sobie te żenujące chwile w których kuce zrywają boki na pół sali xD
@John_archer: no dokładnie, jak sobie jeszcze przypomnę, że Tylka ma dalej kręcić serię o anonie to nwm co myśleć