Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +101
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

Wersja Veloce 280. Mirki.... jak to jeździ! (。◕‿‿◕。) Jaram się tym samochodem jak małe dziecko, ciągle mam banana na twarzy i nie mogę się nacieszyć...
Dla złośliwych: Alfa daje teraz pakiet laweta w standardzie :) W komentarzach jeszcze w inne zdjęcia.
#alfaromeo #alfaholicy
źródło: comment_QaRPNOyawAgVNKsyikLGeHd33SigXoM0.jpg
Pobierz@BoltoS: pytanie ile auta za 300k jest kupione za gotówę, nie na kredyt :)
Podobno nie da się za bardzo polatać bokiem, bo ESP wchodzi za mocno.
Ps. Wreszcie ktoś z fajnym autem. Nie dość, że cię bieda-złom, to jeszcze piękna Włoszka ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na taką giuliette poluje.
Mireczku zazdroszczę ;) ale kolor to bym wziął inny :)
@zavisha: Szczerze to nie tylko po plusach :). Właściciele dużo droższych samochodów odwracają głowy gdy się obok nich przejeżdża. Nawet ostatnio właściciel M6 podszedł do mnie na Orlenie i się pytał jak się jeździ :) Nie mówiąc już o mistrzach prostej, którzy gdy widzą Alfę zaczynają jakoś tak szybciej jechać :)
@xetrov