Wpis z mikrobloga

Komentarze pod tym filmem to istna kopalnia raka.Oto przykłady:

Może mieć IQ 300, a w trzy karty nie wygra.Liczy się inteligencja życiowa.

ciekawostka tesla podobno był nawet mądrzejszy i zdolniejszy od Edisona podobno pracował nawet nad lekiem na raka ale Edison miał nad nim pseage gotufki i i postanowił pozbyć się jego badań i notatek by ten go nie przyćmił gdyż pracownia tesli w pewnego razu spłonęła a znoił jego notatki i badania w te o lekarstwie na raka podejrzewa się że to sprawka Edisona dla którego tesla był niewygodną osobą ale niema na to dowodów

Ciekawe dlaczego większość geniuszy to mężczyźni ;))) xD

I dobrze kiedys bylo. Powino byc tak ze za bycie gejem dostajesz sie do wiezienia zamknientego. Te geje/stwory nie powini byc przy normalnych ludziach.

Dlaczego w tym zestawieniu nie ma Testovirona, polskiego klejnotu Nilu?

Rozumiem już dlaczego na tym filmiku nie przedstawiono mnie. Stało się tak, ponieważ nie przeszłam jeszcze do historii. Dziękuję za oklaski.

Plichta ukończył w porywach liceum ekonomiczne ,założył AG i o--------ł ludzi na 850mln,hajs skitrany czy to jest spryt,czy inteligencja? Większość ludzi z wysokim IQ nie miała co do gara włożyć.

Alber eistein to debil rozwalil najlepsze plany tesli i ukradl madrosc od tesli która wukorzystal jako swoja

Jak można dać jednego ze współtwórców b---y atomowej która zabiła dziesiątki tysięcy Japończyków na nr 1. Jak dla mnie to nie znasz dokładnie innych naukowców i rozpowiadasz propagandę szerzoną na całym świecie. Nie szanuje za to

#rakcontent #rakinstant #nauka #pseudonauka #alberteinstein #nikolatesla #tesla #bekazkomentarzynayt
Stooleyqa - Komentarze pod tym filmem to istna kopalnia raka.Oto przykłady:
 Może mie...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaktus_z_ostrymi_kolcami: @Stooleyqa: Sporo raka, ale nie we wszystkich zacytowaniach. Słyszałeś gdzieś "nie ma głupich pytań, ..."? Na przykład:

Ciekawe dlaczego większość geniuszy to mężczyźni

Wbrew pozorom średnia jest podobna, ale odchylenie standardowe dużo wyższe, co nie jest takie oczywiste. Wśród mężczyzn więcej geniuszy, ale też więcej debili.
  • Odpowiedz
@abraca: przyznam, że nie czytałem wszystkich zacytowanych komentarzy. Ogólnie komentarze w internecie to nie jest dobre źródło do bezkrytycznego czerpania wiedzy. Z przykrością to piszę, ale nauka lekceważenia i wybiórczego czytania tychże często wychodzi ludziom na zdrowie. Uważam, że głupoty nie powinno się promować w żaden sposób, w jej miejsce należy promować rzeczy pożądane.

Wybrany przez Ciebie cytat rzeczywiście nie jest głupim pytaniem.
  • Odpowiedz