Aktywne Wpisy

Naproksen +993

urarthone +702
News dnia to...
- Morawiecki będzie próbował utworzyć rząd 27.5% (752)
- Wyrzucenie 4 zawodników z U17 chwilę przed MŚ 3.5% (96)
- Znaleziono ciało poszukiwanego zabójcy 6-latka 9.1% (249)
- ZEA wysłały szpital do Gazy 1.0% (28)
- Złodziej książek z USA 3.9% (107)
- Microsoft chciał zaoszczędzić na pracownikach 1.7% (46)
- Turyści z Hiszpanii wracają ze sraczką 4.0% (109)
- Zrobił pranie sąsiadce, kiedy jej nie było 49.2% (1344)

chodzi ktoś z was na siłownię "Silesia Star - Fitness Academy"? Warto się wybrać? Słyszałam w szatni obecnej siłki, że podobno januszostwo, nie można wnosić butelek z wodą tylko bidony i za pierwszym razem każą wykupić jakieś kłódki do szafek. To prawda?
@PoProstuOna: ale w Silesia Star nie trzeba mieć swojej kłódki.
Za to przed chwilą bylem po raz pierwszy w Smart Gym i mocno się zdziwiłem jak mi powiedział, że trzeba mieć własną kłódkę :o
@sebek1987: Pierwszy raz się dzisiaj z tym spotkałem i powiem Ci szczerze, że miałem takie oczy jak mi koleś to powiedział O.O.
Nigdy się z czymś takim nie spotkałem, a byłem już na jakichś 15 różnych siłowniach. To głupota.
A o smartgym, to jest ta siłownia gdzie zapisujesz się na bardzo długo od razu, ale płaci się 50zł za miesiąc? I co, i co jak tam sprawa wygląda, fajnie jest?
w Katowicach chodzę na zmianę na dwie siłki:
Proactiv - brudnawo, mało sprzętu i zniszczony, ale zajęcia fitness najlepsze na jakich byłam, 10/10. ma być remont w styczniu
altus - masa fajnego sprzętu, squash, oddali ostatnio nową salę do treningu funkcjonalnego, fitness jest ok, ale w godzinach szczytu niestety przeludniona
Komentarz usunięty przez autora