Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +446
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +2
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Właśnie obmyślam taktykę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#gownowpis #przegryw #wychodzimyzprzegrywu
Bo ty masz monopol na przegryw XD
Tak k---a, jeżeli różowy jest nieatrakcyjny z kiepskimi perspektywami na poprawę, ma problemy psychiczne etc., to ma całkowitą kontrolę nad s-----------m - zbiorem cech utrudniających życie społeczne( zarówno w sferze znajomych jak i partnerów ).
Ponadto jeżeli przyjmiemy założenie o prawdziwości twojej reguły, to wynika z niej, że ty sam też nie jesteś s---------y biorąc pod uwagę, że masz minimalną kontrolę nad swoim umysłem i jesteś wstanie wyzbyć się
Dorzuć do jednego z tych punktów problemy np
Samoocena i pozamiatane
Tak dawno nie wychodziłeś z piwnicy, tak dawno nie miałeś kontaktu z żadnymi ludźmi, że swoje obserwacje opierasz na subiektywnych opowieściach stulejarzy, którzy też nie wychodzą z piwnicy XD
Partner w 3 sekundy?? P------o? XD
A egocentryczny jesteś, bo nie jesteś w stanie przyjąć innego światopoglądu niż twój beton w głowie.
A ignorantem jesteś dlatego, że nie jesteś w stanie zmienić zdania bez względu jak bardzo rzeczowych i
@Emerkaes: owszem, rozowy ma partnera na zadanie, chce miec to ma, nie chce to nie ma. A niebieski musi pajacowac i wciaz ma male szanse jak nie jest Chadem Thundercockiem.
Nie jestem w stanie przyjac gownianego pogladu, z reszta pisalem juz nie raz
@Emerkaes: nie jestem ani ignorantem ani egocentrykiem. Jestem najrksomniejsza osoba na swiecie.
On jest zamknięty w bańce swojego z-------o umysłu i nic spoza niej do niego nie trafia. Żyje we własnej rzeczywistości filtrowanej przez jego z-----e przekonania i to, że z tego wyjdzie jest bardzo mało prawdopodobne.