Aktywne Wpisy

M0ke +3
Ktos rozczyta drugi z listy? #zakupy
źródło: temp_file2674927520277125892
Pobierz
R_O_T_T_E_N +737
źródło: FB_IMG_1722413483672
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file2674927520277125892
Pobierz
źródło: FB_IMG_1722413483672
PobierzWykop.pl
Widziałem i mogę polecić:
The Wire, Breaking Bad, Stranger Things, True Detective, Fargo, Sopranos, six feet under, Edge of darkness, Band of brothers, Generation kill, Game of thrones, Sleeper cell, the Shield, Death note, X-files, The Expanse, Legion, Służby specjalne
Poza tym widziałem:
Rome, Black mirror, House of cards, Lost (xD), Twin peaks, Gomorrah, Mad Men, Wonder years, Better Call Saul, Mindhunter.
Takie sobie:
House MD, Prison break.
Z komediowych polecam: Friends, Rick and Morty, The office
Poza tym widziałem:
Scrubs, Weeds, Futurama, Married with children, Arrested development, Entourage, Futurama, Community, It's always sunny in Philadelphia, That 70s show,
Nie podobały mi się / poddałem się po jednym lub kilku odcinkach: How I met your mother, Suits, Supernatural, Dexter, Homeland, 24, Sons of anarchy, Boardwalk empire, Oz, Mr Robot, Heroes, ten serial o piratach, Utopia, Ozark (to g---o ze scenariuszem z generatora), Deadwood, Westworld.
Czy może ktoś polecić coś z dobrym scenariuszem? Ewentualnie jakiś serial komediowy - warto oglądać?
Myślałem o American Gods, albo tym Dark.
źródło: comment_O5PwNicINc1oZjN4azh66Ymf8nfKYsnZ.jpg
Pobierzupdatowałem post - dzięki za przypomnienie
Zdecydowanie powinieneś zobaczyć Narcos.
Poza tym możesz sprawdzić:
-
Lubię twórczość Gaimana - wybrane komiksy o Sandmanie, Śmierci i Lucyferze były spoko.
@c17h20n2s: Utopia to ten serial który zaczynał się zabójstwem kilku osób bodajże przy pomocy gazu? Gdzie wszyscy szukają jakiejś kobiety, która pojawia się w pierwszym czy drugim odcinku? Jakoś mnie to nie przekonało, ale może dam drugą szansę.
@K_Jow: