Aktywne Wpisy
Duza-fajka +49
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
WezelGordyjski +38
Z dZiewczyna już od 7 lat skladamy się na wynajmowane mieszkanie pół na pół. Obecnie płacimy 2500 miesieczmie i dziewczyna dokłada sie 1250zl. Nie sądziłem, że tyle będziemy razem i chce się jej oświadczyć i nie wiem jak jej powiedzieć,że to moje mieszkanie na własność.
Kierunek na północ w głąb swojskich Kurpi, oj przyjemnie było wyjechać z miasta i ze smogu na mało zaludnione zadupia. Może u mnie w mieścinie z powietrzem nie ma jeszcze jakiejś wielkiej katastrofy jak w większych miastach, no ale wyjeżdżając rano czuć było mocno różnicę. Minus taki, że im dalej na północ tym bardziej mokro, nadal sporo śniegu rozpuszczającego się na drogach. No ale po kilkunastu kilometrach w takich warunkach, to już w sumie było mi wszystko jedno jak bardzo mokry jestem ¯\_(ツ)_/¯
A jak kierunek północ i okolice Różana, to przy okazji zajrzałem na 2 kolejne cmentarze z I WŚ, sporo ich tutaj w okolicy.
#rowerowyrownik #100km