Wpis z mikrobloga

Gersdorf jaka jest każdy widzi, tutaj jest list otwarty.

Tak postępuje tylko okupant. Nikomu nie wolno niszczyć konstytucyjnych organów państwa.

https://www.wykop.pl/link/4076199/gersdorf-tak-postepuje-tylko-okupant-nikomu-nie-wolno-niszczyc/

Proszę Obywatelki i Obywateli, aby czytali polską Konstytucję i wyciągali z niej wnioski. Niech we własnym interesie przemyślą drogę, którą podąża rządząca większość. Trzeba bowiem stale pamiętać, że nikt, kto wygrywa demokratyczne wybory, nie rządzi tylko w imieniu swoich wyborców, ale w imieniu wszystkich obywateli.

k1fl0w - Gersdorf jaka jest każdy widzi, tutaj jest list otwarty.

Tak postępuje ty...

źródło: comment_dJHO5tP8vS23aH19nt3qb1ts1RdO6cJh.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FabianBlendzior: Chciałem Ci podać przykłady, ale tymi bezmyślnymi 'XD' skutecznie mnie zniechęciłeś -
z bezmózgami nie ma żadnego sensu dyskutować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Co do źródła 'dorzeczy', gdybyś wszedł w zawarty link to byś zauważył, że zamieszczony tam został film z przemówienia Gersdorf, w którym wypowiada pamiętne słowa o jej sposobie pojmowania suwerena. Natomiast widząc Twój poprzedni wpis w najmniejszym stopniu nie jestem zdziwiony, że
  • Odpowiedz
@k1fl0w
kazdy płacz w partyjnym biuletynie neuropy to miod na moje uszy, a pani Gersdorf świeczka w dłoń i na pielgrzymke do Brukseli, ratowac demokracje bo suweren ma ją gdzies
  • Odpowiedz
@k1fl0w: karma powróci, wówczas to dopiero jak to mówią będzie słychać trzask pękających dup. Oni myślą że będą rządzić wiecznie( ͡° ͜ʖ ͡°) beka a może myślą że następcy naprawią to g---o, tak naprawią ale najpierw wytną w pień popleczników obecnego układu, wtedy dopiero będzie ryk świń.
  • Odpowiedz
@k1fl0w: Ta kobieta jest dowodem z jak chorym systemem mamy do czynienia dzisiaj.Ktoś kto nigdy nie był sędzią,a tylko radcą prawnym zostaje prezesem SN.
  • Odpowiedz