Wpis z mikrobloga

@LubieDlugoSpac: Cześć tu Sławomir. Cześć kochani tu Sławomir, hehehehehe Sławomir ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na bank widzimy się niedługo w kraju, w ojczyźnie... Do zobaczenia kochani ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kappa1337: Myślę, że jeśli gościu tak podkreśla te zakola, to chce po prostu, aby były one mocno widoczne i charakterystyczne dla niego, gdybym ja takie miał to na bank bym nie zostawiał takich długich włosów po bokach ...
  • Odpowiedz
@LubieDlugoSpac: W sumie to on chyba gra takiego troszkę ograniczonego pod pewnymi względami gościa, żeby wszyscy go lubili, nie jest sztuczny, ale po protu ma frajdę z tej kreacji. Jak dla mnie to jedyna wartościowa rzecz na tym kiermaszu tandety zwanym polskim disco boldupy incoming za 3.. 2.. 1...
  • Odpowiedz
  • 18
@LubieDlugoSpac Jego depresja nie zmienia faktu, że czuję jak nadciąga maraton rozchodzenia żenady gdy słyszę jego piosenki albo pastisze w podobnym stylu. Zupełnie jakby wykreował go jakiś telewizyjny specjalista od internetowych trendów. Nawet "Mydełko Fa" którego nie cierpię brzmi o wiele lepiej.
  • Odpowiedz
@LubieDlugoSpac tak samo można napisać o tobie. Patrzcie na mnie, nie słucham tego jak mu tam sławomira ale jestem alternatywny wykopek, elyta. Tylko kucmuza a nie jakieś g---o ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Nie wiem co próbujesz udowodnić tym wpisem
  • Odpowiedz