Aktywne Wpisy

lucius39 0
Mam pytanko... może mądre, może głupie, nie wiem.
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,
Czy cięcie drewna szlifierką kątową (desek, grubości 1,6cm) wiąże się z jakimś poważnym niebezpieczeństwem? Zauważyłem, ze bardzo grzeje się tarcza (no i jest od cholery pyłu) ale to jeszcze jakoś da radę znieść. Pytanie w zasadzie jest raczej z ciekawości bo to jest masakra i jutro wybieram sie po tarcze do cięcia drewna ale czy ktoś to tutaj praktykuje w sytuacjach awaryjnych?
Nie krzyczcie,

Farezowsky +46

Używa ktoś iPhona 5 tego zwykłego i może się wypowiedzieć jak to chodzi teraz? ;d
Komentarz usunięty przez autora
Jak chcesz w miarę dobrego to musisz celować co najmniej w 6S (choć ten niedługo będzie spowolniony
Jak go kupisz i będziesz robił tylko zdjęcia, nie używał aplikacji i niczego nie instalował to jako tako powinno działać ale przy próbie odpalenia FB, Chrome, GPS, Snapa po prostu zamuli się niemiłosiernie.
i potem masz wpisy
https://www.youtube.com/watch?v=p_4BqxGumkU
który żyje z naprawy sprzętów apple, jeden z lepszych serwisów w Nowym Jorku. Nie będę nic pisał o jakości sprzętu, bo wystarczy zobaczyć parę jego filmików i wyciągnąć wnioski samemu.
To już ciężki poziom fanatyzmu. To tak jakbyś gadał z pilotem samolotu twierdząc, że on lata gorzej bo ty masz 16 godzin na microsoft simulator przelatane xD