Wpis z mikrobloga

Jak ktoś jeszcze nie ogarnął (tak jak ja do przed chwili) Mooy dostał nową kartę, 84 over all, do wzięcia na PC za 75k coinsów :) Bardzo rzadko widuję tego gracza w innych zespołach, a zupełnie nie wiem czemu - poza niskim wzrostem (175) po zagraniu nim (82over all) ponad 100 meczy nie mam mu kompletnie nic do zarzucenia - dzik w obronie, dzik w ataku, strzały z dystansu lepsze niż Eriksen - jak ktoś zastanawia się nad środkowym pomocnikiem z PL, to szczerze polecam :)

#fifa18 #fut
  • 11
@rafkit: Ja mam obok niego Bakayoko i Tolisso, zajebista trójeczka w środku pola - teraz zbieram na Tolisso na if i w środku pola chyba już nic nie będę miał do zmiany do czasu aż dorobię się jakichś ikon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rafkit: @Marlo_Stanfield: @artur-kaminski-180: Zagrałem nim jakieś 10 meczy i da się odczuć różnicę względem zwykłej karty - a chciałbym zaznaczyć, że grałem na karcie BASIC bez żadnego stylu. W tych 10 meczach strzeliłem nim 4 bramki i miałem 4 asysty - myślę, że zajebisty wynik jak na DEFENSYWNEGO! pomocnika i fakt, że prawie wszystkie mecze w eliminacjach do ligi weekendowej (kilka w sezonie 4 liga dla rozgrzewki). Zastanawiam się