Kryptowaluta : WaBi Jest tylko na binance Totala tez niewiele Projekt MIAZGAAA Jest na gieldze dopiero tydzien 2018/2019 : ( ͡€ ͜ʖ͡€) #bitcoin #altcoin #iota #kryptowaluty #lisk
@Bobsonek: no nie wiem czy taka miazga ten projekt. JD.com ich sklep tak sie dobrze bawil ze musial przejsc rebranding bo sie chyba zawalil pod naplywem zamowien z PL :) Ale jak to kazdy shitcoin - ma szanse na 100%+ w tydzien :)
@Smule: myślę , żeby kupić trochę , nie jest takie głupie , musze poczytać więcej o tym W ogóle ostatnio zaczełem więcej czytać o nowościach krypto i jestem bullish na kilka np kilka budowanych na ethere wygląda obiecująco
No i to jest dobra propozycja. Siłą kryptowaluty Wabi jest prowadzenie działalności w realnym świecie - chipy rfid do oznaczania oryginalnych produktów.
Co ciekawe, w Chinach oznacza się tak nie tylko produkty chronione prawem autorskim, ale też np. żywność, która jest notorycznie podrabiana. Pamiętacie akcję z podrobionym mlekiem w proszku, po którym były śmiertelne ofiary? To da się sprzedać, szczególnie w Azji. Trzymamy.
Jest tylko na binance
Totala tez niewiele
Projekt MIAZGAAA
Jest na gieldze dopiero tydzien
2018/2019 : ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#bitcoin #altcoin #iota #kryptowaluty #lisk
W ogóle ostatnio zaczełem więcej czytać o nowościach krypto i jestem bullish na kilka
np kilka budowanych na ethere wygląda obiecująco
Walmart i JD potrzebują czegoś takiego , więc dla mnie warte 10$ w przyszłości
Przeczytalem white-paper.
Świetny pomysł.
Dzięki za info, wchodzę w to.( ͡€ ͜ʖ ͡€)( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Komentarz usunięty przez autora
na wiosnę siedziałem dużo na polo, ostatnio założyłem konto na binance i będę się czaił na parę altów stamtąd
Z tego postu
Co ciekawe, w Chinach oznacza się tak nie tylko produkty chronione prawem autorskim, ale też np. żywność, która jest notorycznie podrabiana. Pamiętacie akcję z podrobionym mlekiem w proszku, po którym były śmiertelne ofiary? To da się sprzedać, szczególnie w Azji. Trzymamy.