Wpis z mikrobloga

@Bobsonek: no nie wiem czy taka miazga ten projekt. JD.com ich sklep tak sie dobrze bawil ze musial przejsc rebranding bo sie chyba zawalil pod naplywem zamowien z PL :) Ale jak to kazdy shitcoin - ma szanse na 100%+ w tydzien :)
  • Odpowiedz
@Smule: myślę , żeby kupić trochę , nie jest takie głupie , musze poczytać więcej o tym
W ogóle ostatnio zaczełem więcej czytać o nowościach krypto i jestem bullish na kilka
np kilka budowanych na ethere wygląda obiecująco
  • Odpowiedz
@330CiA: Obracać shitami to ciężko powiedziane bo od dłuższego czasu handluje praktycznie tylko BTC :P

na wiosnę siedziałem dużo na polo, ostatnio założyłem konto na binance i będę się czaił na parę altów stamtąd
  • Odpowiedz
No i to jest dobra propozycja. Siłą kryptowaluty Wabi jest prowadzenie działalności w realnym świecie - chipy rfid do oznaczania oryginalnych produktów.

Co ciekawe, w Chinach oznacza się tak nie tylko produkty chronione prawem autorskim, ale też np. żywność, która jest notorycznie podrabiana. Pamiętacie akcję z podrobionym mlekiem w proszku, po którym były śmiertelne ofiary? To da się sprzedać, szczególnie w Azji. Trzymamy.
  • Odpowiedz