Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
PijeWodePoPierogach +111
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Taki tam, lekki chłodny prysznic, dla przypomnienia o zdrowym rozsądku - warto przejrzeć.
#bitcoin
https://www.wykop.pl/wpis/28740633/bitcoin-to-taki-latwy-sposob-zarobku-dzizas-jak-mo/
Może to zabrzmi narcystycznie, ale polecam ten styl - z każdej strony słyszę niesamowite ilości argumentów, wypowiedzi jakichś geniuszy inwestycji jak Warren Buffet który mówi o bańkach... Ja wtedy zrelaksowany, sączę sobie piwko z bananem na twarzy i stoickim spokojem, patrzę na Buffetta a
źródło: comment_vneXwhRfdgMxUmOtCn23v7KH3fJyanWU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiadomo, trochę przesadzam. Sam pamiętasz, ledwo w ciągu ostatnich kilku dni rozmawialiśmy to mówiłem że wzrosty są za szybkie i lepiej gdyby zwolniły.
Koleja sprawa to co mamy na myśli pisząc "bańka" bo ile ludzi, tyle twierdzeń.
Z pewnością
Warto też zauważyć, że coś co ma wzrost jak bańka zazwyczaj pęka jak bańka; Choć w przypadku Bitcoina to może się nie sprawdzić, bo jednak, to co za nim stoi (idea, technologia) może być więcej warte na rynku niż się komukolwiek z nas wydaje...