Aktywne Wpisy
m__b +915
PRZEPRASZAM…
W minionym tygodniu opublikowalismy nowa odslone serwisu, ktora powstawala przez niemal 3 lata i miala byc odpowiedzia na problemy poprzedniej wersji. Niestety - wyszło słabo. Zapomnielismy o najwazniejszej rzeczy, ze sercem Wykopu jest dyskusja. I trzeba jasno przyznac, ze wprowadzone przez nas zmiany, te dyskusje znaczaco utrudnily.
Nie doszacowalem skali zmian, ktore przygotowalismy oraz tego, jak mocno wplynely one na Wasz komfort korzystania z serwisu. To powazny blad, za ktory chcialbym
W minionym tygodniu opublikowalismy nowa odslone serwisu, ktora powstawala przez niemal 3 lata i miala byc odpowiedzia na problemy poprzedniej wersji. Niestety - wyszło słabo. Zapomnielismy o najwazniejszej rzeczy, ze sercem Wykopu jest dyskusja. I trzeba jasno przyznac, ze wprowadzone przez nas zmiany, te dyskusje znaczaco utrudnily.
Nie doszacowalem skali zmian, ktore przygotowalismy oraz tego, jak mocno wplynely one na Wasz komfort korzystania z serwisu. To powazny blad, za ktory chcialbym

Jankino 0
co zrobic abym dostal bana perma #!$%@? z takim wykopem gdzie nie mozna sie odnalezc

#java #oswiadczenie
@Baczy: >java
<java
^java
vjava
))¯_(ツ)_/¯
dziwne
a tak na poważnie 99% problemów tego rodzaju wynika z wybitnie położonej konfiguracji samego systemu operacyjnego, zawsze się znajdzie jakiś promil przypadków któremu coś nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O TY #!$%@? INTELLIJ NAJLEPSZY NIE ZNASZ SIĘ NIE OCENIAJ XD
A tak na poważnie to znakomita większość problemów, z tych co widziałem, jakie ludzie mieli z IntelliJ, to była wina tych ludzi, a nie IntelliJ.
https://www.wykop.pl/wpis/24067403/dlaczego-to-nie-potrafi-podpowiedziec-normalnych-m/
Więc lepiej przestań się ośmieszać i tutaj. xD
Eclipse działa z preinstalowanym Mavenem, więc raczej wygrywa.
I cała twoja ocena ide sprowadza się do nie znajomości mavena... Ale już przestań się pogrążać bo ja dalej nie mogę wyjść z podziwu że można żyć z tak mała znajomością podstaw.
@GotoFinal: Projekt ściągnięty z Githuba robiony przez masę specjalistów od Springa. xD Skończ.
@GotoFinal: Lepiej nie rób wjazdów personalnych, bo
Przecież rozmowa była o templatce z mavena...
No i fajnie, robisz jakieś korporacyjne systemy, a
@GotoFinal: Ty nawet nie wiesz o czym ja pisałem z tego co widzę, więc tym bardziej przestań się spuszczać tyle bo jeszcze ci żyłka pęknie.
@Baczy Żeby nie umieć skonfigurować kilku opcji w IDE gdzie dodatkowo jest obszerny help to ja już nie wiem. Może rzuć to programowanie?
Komentarz usunięty przez autora
@GotoFinal: W dupie mam wiedzę o IntelliJ, jak jest taki zajebisty to powinno wszystko działać, a w szczególności to, co działa gdzieś indziej.
PRZED PAŃSTWEM @GotoFinal W KAŻDYM TEMACIE GDZIE KTOŚ NAPISAŁ ZŁE SŁOWA O INTELLIJ TYLKO PO TO, ŻEBY DODAĆ ŻE U NIEGO DZIAŁA!
@witajswiecie: więc no :D
@Hatespinner: eeej, zrobiłem projekt w eclipse tę samą opcją co ty w intellij
@GotoFinal: Wielokrotnie powtarzane klamstwo staje sie prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°) To ja zaczne powtarzac, ze twoj stary zabawial sie z kozami.
no logika ciekawa....
No ale zrobilem zgodnie z twoja instrukcja, wiec moze ty na jakims ruskim Eclipsie dzialasz? Wez sciagnij normalnego, przestanie cie tak dupa bolec:
Przecież stworzone tak samo, i to eclipse, miało działać samo.
wpisuje mvn clean install i nie mam w środku tych plików, no przecież to wszystko co trzeba zrobić jak się używa mavena.
Oba projektu stworzone przez intellij i eclipse działają tutaj prawie tak samo.... jedyna różnica jest taka że eclipse pozwala na niepoprawną konfiguracje -
@GotoFinal: To, że to jest niepoprawna to sam sobie dopowiedziałeś. Dlaczego IDE miałby tego zabraniać?
Co do reszty no to niestety, jak wyżej.
@GotoFinal: Jak go skompliluje z konsoli za pomocą mvn clean install to dalej działa, szach. To samo było z tym, który importowałem do intellij.
Funkcja! Funkcja programu lepiej działa. Nie funkcjonalność. Hurr durr.
Częsty błąd. Wybaczam. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)