Aktywne Wpisy

Korsir +91
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
Pobierz
animal +171
Uważajcie mirasy, w górach Sowich biega luzem amstaff
źródło: temp_file7751314267060542888
Pobierz

Klient wykopu w terminalu – byliby zainteresowani? Zaczęłam właśnie klepać żeby się nauczyć w końcu golanga, ale to może się komuś przydać. Obrazki będą wyświetlane przez sixel. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW, gdzie się zgłasza błędy w dokumentacji wykop api? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Znalazłam już co najmniej kilka.
@Axoi: Nie zgłasza się. Tego tam jest tyle, że aż ręce opadają.
Poczytaj komentarze w kodzie:
https://github.com/agilob/go-wypok
Komentarz usunięty przez autora
@Wyrewolwerowanyrewolwer: @interface: I tak je zgłoszę. Będę się łudzić…
Komentarz usunięty przez autora
@Axoi