Pod tym wpisem wrzucamy osoby, które najbardziej zasłużyły się dla wyników poparcia dla PiSu. Przypomnę że wczoraj FAKT opublikował sondaż w którym PiS ma 50% poparcia. Ja zaczynam. #polityka #pis #po #nowoczesnapl #sld
@Enricco: niestety taka prawda. PiS z taka opozycja moze sobie pozwalac na znacznie wiecej niz by mogl pozwolic sobie w czasach gdy PO byla ''w formie'' Skonczy sie niestety druga kandecja, chyba ze odjebia cos takiego, ze sami se w stope strzela. Co jest wysoce prawdopodobne w sumie xD
@Enricco: @Lord6Infamous @rudy2007 Niby jak członkowie opozycji się do tego przyczynili? Nie ich wina, że polaki za kilka srebrników i pare słów o wielkiej polsce dają sobie srać do mordy Kaczyńskiemu
@wysprzeglik: to, że obecne poparcie PiS wynika głównie z okoliczności od nich niezależnych. Rynki światowe są obecnie w euforii. Generalnie żeby w państwie obecnie było dobrze to wystarczy tego za bardzo nie s--------ć. PiS robi wszystko żeby wydoić obecnego byka do cna, o czym świadczy struktura PKB oparta na konsumpcji, brak inwestycji, rozdawnictwo 500+, mieszkanie+, tworzenie kolejnych urzędów i instytucji i niższy wiek emerytalny.
nawet nie doczytałem tych wywodów chorego człowieka. Nie powinieneś pisać w internecie
@wysprzeglik: ale dlaczego chorego? Masz jakiekolwiek merytoryczne argumenty czy tylko osrałeś gacie bo nie masz pojęcia o niczym i boisz się wejść w dyskusję?
obsralem gacie bo mam odczynienia z jakimś niezwykłym umysłem który rozumie najbardziej zawiłe meandry gospodarki
@wysprzeglik: mujborze XD Jeżeli dla ciebie teorie cyklu koniunkturalnego to "najbardziej zawiłe meandry gospodarki" i nie potrafisz merytorycznie odnieść się do mojej opinii (wskazać błędu w moim myśleniu, wyjaśnić na czym twoim zdaniem ten błąd polega) tylko wyjeżdżasz z "chorym człowiekiem" to jesteś żywym przykładem elektoratu PiS o którym pisałem wcześniej.
Przypomnę że wczoraj FAKT opublikował sondaż w którym PiS ma 50% poparcia.
Ja zaczynam.
#polityka #pis #po #nowoczesnapl #sld
@wysprzeglik: to, że obecne poparcie PiS wynika głównie z okoliczności od nich niezależnych. Rynki światowe są obecnie w euforii. Generalnie żeby w państwie obecnie było dobrze to wystarczy tego za bardzo nie s--------ć. PiS robi wszystko żeby wydoić obecnego byka do cna, o czym świadczy struktura PKB oparta na konsumpcji, brak inwestycji, rozdawnictwo 500+, mieszkanie+, tworzenie kolejnych urzędów i instytucji i niższy wiek emerytalny.
Znając
@wysprzeglik: ale dlaczego chorego? Masz jakiekolwiek merytoryczne argumenty czy tylko osrałeś gacie bo nie masz pojęcia o niczym i boisz się wejść w dyskusję?
@wysprzeglik: mujborze XD
Jeżeli dla ciebie teorie cyklu koniunkturalnego to "najbardziej zawiłe meandry gospodarki" i nie potrafisz merytorycznie odnieść się do mojej opinii (wskazać błędu w moim myśleniu, wyjaśnić na czym twoim zdaniem ten błąd polega) tylko wyjeżdżasz z "chorym człowiekiem" to jesteś żywym przykładem elektoratu PiS o którym pisałem wcześniej.
@wysprzeglik: nadal poświęcasz czas na jakieś gównokomentarze zamiast stworzyć choć jedno merytoryczne zdanie kontrujące moją opinię.