Wpis z mikrobloga

No i przyjdzie Ci taki polaczek strzeli k---a 2 gole z cipy po jakichś j------h odbiciach, 2 z karnego których k---a nie powinno być i wygra ci taki pajac mecz, jeszcze te z-----e cieszynki. Wiedziałem k---a nie graj z polaczkiem, bo to w większości pajace jakich mało, ale na PC to chyba same polaczki. Ale się w-------m, nosz k---a za każdym razem jak włączam grę to sobie myślę jaka taktykę, jak podać żeby strzelić, tu się okazuje że c---a musisz, wystarczy k---a j---c piłkę byle gdzie byle się odbiła od bramkarza a on dobry ziomek to ci k---a jeszcze idealnie pod nogi ja odbije i se strzelisz. Panie k---a jaka taktyka, najlepiej to se podam k---a od obrońcy do obrońcy potem jeszcze bramkarz, fajna gra k---o przez 10 minut se taki k---a pajac podaje piłkę i strzeli jakiegoś przypadkowego gola no k---a bicz plis. Ja tak k---a nie potrafię, nagrywam k---a wszystkie wylewy, z mojej strony były może 3, a poczekajcie przelicze przeciwnika, o No nie wiele więcej, tylko 23 no k---a fajnie, większość to liga weekendowa. I tak jak włączam grę to mi się chce w nią grać ale po pierwszym meczu to chce mi się ale k---a w---------c ta gre w p---u. Ale nie mogę k---a, uzależnienie do c---a, a k---a w każdym j-----m składzie jesus, bakayoko, martial, bailly, Valencia i begovic, no k---a ile mozna grać tymi samymi przez k---a 3 miesiące, czy wam się to k---a nie nudzi? #fifa18 #fut
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ptr6ty9: generalnie wyjmij kija z d--y, ale masz racje, jak grasz z niemcem czy angolem, to strzeli bramkę i od razu skipuje cieszynke, bramke tez (chyba ze wyjatkowej urody to oboje ogladamy chetnie). A na dodatek dorego, jak konczysz jakis wyjatkowy mecz, to napiszecie sobie "GG, have luck!"
A polakiem? a daj k---a spokoj. strzeli ci bramke z d--y, i dab na srodku boiska. Potem karny z d--y, to samo.
  • Odpowiedz
@Jestem_tu_zielony: ale to, że czytanie ze zrozumieniem to umiejętność nabywana w szkole podstawowej to ty wiedz ¯\_(ツ)_/¯
nigdzie nie napisałem że ktokolwiek mnie pokonał, a co najwyżej że "miałem wyjść", w trzech remisiki, w czwartym zwycięstwo, więc trochę przystopuj xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@rskkk generalnie bait, ale mam takie gry gdzie jak widzę że gram z polakiem to wiem co się będzie działo, w lidze weekendowej jak widzę helmuta albo innego heinze to raczej za jakiś przypadkowy gol przeprosi, albo jakaś śmieszna cieszynke da. Mi się wydaje że Polacy znają tylko daba i shush, no i oczywiście cała powtoreczka bramki
  • Odpowiedz
@ptr6ty9: bait nie bait, niestety jest to prawda xD nie ważne czy to cs, fifa czy lol, jak wiesz że masz w drużynie, albo grasz przeciwko polakowi, to będziesz miał w----a xD
  • Odpowiedz
@ptr6ty9: a najlepsze jest to że ty masz 20 strzałów na bramkę, jakimś cudem broni się pajac i nie potrafisz mu strzelić bramki ten zrobi pierwszy kontratak w 90 min i remisuje mecz. Porażka.
  • Odpowiedz
  • 1
Fajnie jest to rozwiazane Warframe. Grasz na polskiej weraji jezykowej to Cie wrzuca na polski serwer, grasz na angielskiej - globalny. Wtedy przynajmniej nie trafiasz na kluby typu Fc W------l xD
  • Odpowiedz
@ptr6ty9: Co jak co, ale rację masz. Dotychczas grając w fife tylko Polacy robią w---------e cieszynki po farciarskiej bramie, jakieś daby, tańce czy podbiegania do kamery :/

Bo brak im honoru. Ile razy widzę ze koleś źle wybił gk do cb i przejmuje mu ta piłkę po czym cofam akcje to glomb gdy ja się pomyle to bez zastanowienia strzela na bramkę. Widzę że zawodnik się zwija na murawie to
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@marek_sucharek666 też oddaje piłkę, jak po jakimś spalonym piłkę wznawia bramkarz, to często ona ląduje na aucie, oddaje ja wtedy, no chyba że się wcześniej okaże że to jakiś pajac
  • Odpowiedz