Aktywne Wpisy
wykop +35
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
Reepo +1181
O, już wiem czemu wprowadzono listę słów zakazanych przez reklamodawców XD @mickpl spodoba ci się XD
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Pójdę do sztumu?
#prawo #dzialalnoscgospodarcza
Komentarz usunięty przez autora
Ale bez kary pewnie się nie obejdzie tak czy inaczej, czego można się spodziewać?
w sensie deklaracje VAT składałeś, ale nie zadeklarowałeś, że chcesz być VATowcem?
Przy tym odpisywałem sobie VAT z paliwa oraz wystawiałem faktury VAT
Bo żeby skorygować faktury VAT będzie musiał wystawić kolejne faktury z VAT, chyba sensu to nie ma skoro nie jesteś podatnikiem VAT.
Pamiętaj, że szef ten VAT odliczył, więc będzie
@Shajo: No właśnie to jest nielegalne, a żadna moja ciotka nie pracuje w urzędzie :/ może za to polecieć z pracy a wiadomo, że w urzędzie trzymają się swoich stołków jak życia.
Mam rozwiązanie sprawy, przed karą ratuje mnie fakt, że jako informatyk nie muszę płacić VAT, jednakże wystawione faktury są błędne przez co będę musiał nanieść poprawki z faktury VATowej na nieVATową, co może odbić się w-----m szefa gdyż nie będzie mógł sobie odliczyć VAT ode mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)