Konsolowcy #xboxone. Chciałbym kupić grę dla mojego kuzyna na święta. Nie wiem za bardzo jakie gry są dostępne bo konsoli tej nie mam Kuzyn chodzi aktualnie do drugiej podstawówki. Moje wymagania co do gry.
- nie chce by była to głupia strzelanka/ścigałka chce by miała jakieś elementy logiczne lub kreatywne. - by była możliwość gry dla dwóch osób na jednej konsoli. - nie może być zbyt droga. - po polsku, albo taka gdzie rozumienie angielskiego nie jest wymagane do czerpania pełni przyjemności z gry.
Zastanawiam się nad dwoma pozycjami Jednato "human fall flat", a druga to "subnautica", tylko że tu tylko jedna osoba może grać.
Jakby co Minecrafta już ma.
I mam jeszcze jedno pytania czy gry które są sprzedawane tylko cyfrowo można jakoś kupić jako kartę podarunkową? Albo chociaż jako kod? to sobie taką kartę zaprojektuję i w drukarni wydrukuję.
@Patrycjusz_K a może coś z Lego? Mój 9-latek uwielbia gry Lego. Można grać w dwie osoby i czasem trzeba pokombinować. Na One jest na pewno Lego Undercover. Mój młody ma i gdyby nie miłość do Fify, to pewnie byłaby to jego ulubiona gra.
- nie chce by była to głupia strzelanka/ścigałka chce by miała jakieś elementy logiczne lub kreatywne.
- by była możliwość gry dla dwóch osób na jednej konsoli.
- nie może być zbyt droga.
- po polsku, albo taka gdzie rozumienie angielskiego nie jest wymagane do czerpania pełni przyjemności z gry.
Zastanawiam się nad dwoma pozycjami Jednato "human fall flat", a druga to "subnautica", tylko że tu tylko jedna osoba może grać.
Jakby co Minecrafta już ma.
I mam jeszcze jedno pytania czy gry które są sprzedawane tylko cyfrowo można jakoś kupić jako kartę podarunkową? Albo chociaż jako kod? to sobie taką kartę zaprojektuję i w drukarni wydrukuję.
#swieta #prezent #xbox #xboxone
Komentarz usunięty przez autora