Aktywne Wpisy
Duszeczek +2
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 59.2% (517)
- Nie 40.8% (357)
Piesel-9 +8
Panowie gdybyście mieli dobrze zarabiającą partnerkę, jej pensja starczałaby na życie i by coś jeszcze odłożyć i chciałaby żebyście zamiast chodzić do pracy zostali kurą domową to byście poszli na taki układ?
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Ktoś też ma taką sytuację? Powinienem zacząć panikować, że mnie okradli, czy jeszcze zachować spokój?
#ethereum #kryptowaluty #bitbay
@buddookan: co to niby znaczy? stracili swoje klucze prywatne? ktoś ich okradł? lol
@Amelcio: dokładnie tak, anulowałem transfer i sprzedałem, nie ufam im.
@trueboar: wiesz to nie chodzi o zaufanie. moim zdaniem środki są bezpieczne. Poprostu @Bitbay widocznie ma słabych programistów skoro nie radzą sobie z eth z którym radzą sobie praktycznie wszystkie giełdy. Ja bardzo lubię giełdę Bitbay. Ale moglibyście to Panowie z BITBAY naprawić. Kurcze zatrudnijcie jakiś zespół który zrobi porządek z tym portfelem ETH u Was. tak na dłuższą metę nie może
Taki komunikat trafia do wszystkich zainteresowanych:
"Ze względu na duże obciążenie sieci ETH wystąpił problem ze stabilnością portfeli, który sprawił, że standardowa realizacja wpłat i wypłat w tej walucie jest na chwilę obecną jest nieosiągalna. Dział techniczny pracuje nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu. Za utrudnienia przepraszamy. O rozwiązaniu problemu będziemy informować, a po jego rozwiązaniu wszystko zostanie zaksięgowane. "
@King_Korwin proszę nie rzucać