Wpis z mikrobloga

5 doba już leci, jak czekam na transakcje eth z bitbaya, zauważyłem, że coś tam zaczęło wychodzić z tego adresu, ale ja wciąż nic nie dostałem. W ogóle to nie są żadne opóźnienia, tylko po prostu zablokowanie środków, nic z nimi nie można zrobić... opóźnienia to by były, jakby to była kwestia paru godzin, a nie dni (°°
Ktoś też ma taką sytuację? Powinienem zacząć panikować, że mnie okradli, czy jeszcze zachować spokój?
#ethereum #kryptowaluty #bitbay
  • 10
@King_Korwin: Nikt nic nie wie, prawdopodobnie sama giełda nic nie wie sądząc po ich poziomie. Na pewno możesz panikować, że korzystasz z giełdy, która ma w dupie użytkowników, czy hajs wyjdzie? Może tak, może nie. Normalna giełda robiłaby update newsów co dzień a bitbay zrobił pasek, że mogą być problemy.
@trueboar: zacznijmy od jednej rzeczy. Oni chyba nie prawidłowo operują portfelem ETH a to dlatego ze bitbay od zawsze od kiedy jest u nich ETH ma bez przerwy problemy z księgowaniem ETH z wpłatami i wypłatami. To jest od zawsze. od zawsze praktycznie co któraś wpłata i wypłata eth to problem. Żadna inna giełda nie ma tego typu problemu co oni. Nie chodzi o zapchaną sieć. Bo eth normalnie przecież przechodzi
dokładnie tak, anulowałem transfer i sprzedałem, nie ufam im.

@trueboar: wiesz to nie chodzi o zaufanie. moim zdaniem środki są bezpieczne. Poprostu @Bitbay widocznie ma słabych programistów skoro nie radzą sobie z eth z którym radzą sobie praktycznie wszystkie giełdy. Ja bardzo lubię giełdę Bitbay. Ale moglibyście to Panowie z BITBAY naprawić. Kurcze zatrudnijcie jakiś zespół który zrobi porządek z tym portfelem ETH u Was. tak na dłuższą metę nie może
Spokojnie, pracujemy nad tym. Niektórzy już zauważyli pewne ruchy.

Taki komunikat trafia do wszystkich zainteresowanych:
"Ze względu na duże obciążenie sieci ETH wystąpił problem ze stabilnością portfeli, który sprawił, że standardowa realizacja wpłat i wypłat w tej walucie jest na chwilę obecną jest nieosiągalna. Dział techniczny pracuje nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu. Za utrudnienia przepraszamy. O rozwiązaniu problemu będziemy informować, a po jego rozwiązaniu wszystko zostanie zaksięgowane. "

@King_Korwin proszę nie rzucać