Wpis z mikrobloga

Mireczki, dzisiaj w gorących wylądował #mcdonald który oszukuje na ilości składników w burgerze, a tak wygląda grander w dostawie w #kfc surowe różowe mięso z kurczaka ( ͡° ʖ̯ ͡°) jedliście kiedyś krwistego kurczaka? przecież takim czymś mogą otruć człowieka. nakręcę tym śmieciom gównoburzę, jeżeli ktoś chce wiedzieć jak sprawa się zakończy to zawołam plusujących ten wpis. P.s. twister w dostawie o połowę mniejszy niż na miejscu #oszukujo
#afera
K.....G - Mireczki, dzisiaj w gorących wylądował #mcdonald który oszukuje na ilości s...

źródło: comment_Qe7HVyveZVL1bO4J6IGEgpgG8IuadoKK.jpg

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dzisiaj w gorących wylądował #mcdonald który oszukuje na ilości składników w burgerze, a tak wygląda grander w dostawie w #kfc

@KamDG: Lol, zamawiacie gównojedzenie w gównorestauracjach i jeszcze jesteście zdziwieni? Przecież oni z definicji serwują szajs, ja bym był zaskoczony gdybym kupił tam coś dobrego.
  • Odpowiedz
Typie, ale w Granderze nie ma piersi. Jest klejone mięso z różnych kawałków - także różowe. Nigdzie nie ma info, że to jeden kawałek mięsa - stąd atrakcyjny stosunek cena/ilość. Afera o nic, gównoburza.

@gsp77k: Bzdury wygadujesz, to nie jest żaden klejony kawałek tylko jeden kawałek bardziej tłustego mięsa.
  • Odpowiedz
  • 13
@Damasweger a gówno cię obchodzi na co wydaje własne pieniądze i co jem, chodzi o to że niedopuszczalne jest by podać surowego kurczaka bo można się zatruć zresztą ktoś już wyżej napisał że dwa dni z kibla nie wychodził...
  • Odpowiedz
ktoś już wyżej napisał że dwa dni z kibla nie wychodził

@KamDG: Identycznie miałem i nigdy więcej do KFC nie poszedłem. Serio, w ogóle nie jestem zdziwiony. Kręć gównoburzę, masz do tego prawo, ale jeśli się tym przejmą to najwyżej dadzą Ci kupon na kilka następnych takich niejadalnych gówien.
  • Odpowiedz
@KamDG syf jakich mało, z rok temu miałem przepadek że zamówiłem zingera i coś tam jeszcze i kotlet w zingerze był bez panierki, normalnie zrobiony tylko pozbawiony panierki, niestety było to w dostawie i olalem temat, od tamtej pory nie jadłem w kfc i omijam szeroko
  • Odpowiedz
@KamDG: to nie było pytanie. Po prostu te restauracje są obrzydliwe, nawet same zdjęcia tego jedzenia to ból dla mojego oka.
  • Odpowiedz