Wpis z mikrobloga

Mireczki, dzisiaj w gorących wylądował #mcdonald który oszukuje na ilości składników w burgerze, a tak wygląda grander w dostawie w #kfc surowe różowe mięso z kurczaka ( ͡° ʖ̯ ͡°) jedliście kiedyś krwistego kurczaka? przecież takim czymś mogą otruć człowieka. nakręcę tym śmieciom gównoburzę, jeżeli ktoś chce wiedzieć jak sprawa się zakończy to zawołam plusujących ten wpis. P.s. twister w dostawie o połowę mniejszy niż na miejscu #oszukujo
#afera
K.....G - Mireczki, dzisiaj w gorących wylądował #mcdonald który oszukuje na ilości s...

źródło: comment_Qe7HVyveZVL1bO4J6IGEgpgG8IuadoKK.jpg

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KamDG: ja miałem lepsza akcje z kfc. Zamówiłem żarcie, miało być pol godzinny. Przyjechało po 2. Otwieram drzwi i jakiś małolat daje mi paragon bez dzień dobry nawet i żarcie postawił przed drzwiami. Mówię do niego czy to ciepłe jest a on na to ZOBACZ SOBIE. Mówię, chwila nie jesteśmy na Ty. Gość do mnie znów na Ty wali. Mowie ze nie jesteśmy na Ty i skąd to spóźnienie. Gość
  • Odpowiedz
  • 0
@pierzak ja jem tylko chude mięso czyli kurczak w ogromnych ilościach i na różne sposoby, nuggetsy, stripsy, w normalnej panierce, po chińsku ale NIGDY nie zrobiłem by w środku było różowe... Ewidentnie musiało w oleju leżeć zdecydowanie za krótko
  • Odpowiedz
  • 1
@KamDG zgłosiłem to na pizzaportal bo przez ich stronę zamawiałem a na fanpage KFC odesłali mnie właśnie do pizzaportal, napisałem do nich ale napiszę też do głównej centrali, wysmaruje takiego maila wraz z komentarzami z neta co ludzie piszą co im się stało po zjedzeniu surowego kurczaka oraz jakieś wycinki artykułów j bakterie są w surowym drobiu i czym grozi zjedzenie takiego mięsa.
  • Odpowiedz
  • 0
@KamDG kolega, jak rozumiem, nigdy w życiu nic nie ugotował...
Jakbyś kiedyś choć jednego kotleta usmażył, to widziałbyś jak wygląda surowy kurczak
  • Odpowiedz