Wpis z mikrobloga

Mireczki, dzisiaj w gorących wylądował #mcdonald który oszukuje na ilości składników w burgerze, a tak wygląda grander w dostawie w #kfc surowe różowe mięso z kurczaka ( ͡° ʖ̯ ͡°) jedliście kiedyś krwistego kurczaka? przecież takim czymś mogą otruć człowieka. nakręcę tym śmieciom gównoburzę, jeżeli ktoś chce wiedzieć jak sprawa się zakończy to zawołam plusujących ten wpis. P.s. twister w dostawie o połowę mniejszy niż na miejscu #oszukujo
#afera
K.....G - Mireczki, dzisiaj w gorących wylądował #mcdonald który oszukuje na ilości s...

źródło: comment_Qe7HVyveZVL1bO4J6IGEgpgG8IuadoKK.jpg

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PorryHatter zwracam honor, już prawie śpię i patrzę na telefon jak przez mgle ( ͡° ʖ̯ ͡°) a co do tamtej ciapki to podobno jest to mom na nuggetsy w maku (gdzieś takie coś czytałem) ale ile w tym prawdy? Nie wiem
  • Odpowiedz
  • 0
@gridstream po za panierka nie miało z niczym styczności, po prostu po ugryzieniu mięsa czułem że coś jest nie tak, guma zamiast delikatnego mięsa, ugryzłem po raz kolejny i zobaczyłem to co na foto - surowe mięso kurczaka
  • Odpowiedz
@SoFarAway: jest na jutubie ziomek z mythbusters ktorego oprowadzaja po fabryce nuggetsow i faktycznie nie sa wycinane z piersi kurczaka ale tez nie sa robione z tego czegos, kolejna teoria spiskowa ludzi ktorzy maja za duzo wolnego czasu
  • Odpowiedz
@KamDG TO NIE JEST SUROWE MIĘSO I MÓWIĘ CI TO JAKO KUCHARZ - dokładnie widać oddzielające się włókna, mięso jest usmażone, ma po prostu różowy kolor; udko?
  • Odpowiedz
@KamDG: Kiedyś słyszałem opinię, że jeśli pracowałeś w macdonaldzie to nigdy więcej nie będziesz miał ochoty na maca.Nic sobie z tego nie robiłem.Jakiś czas temu dorabiałem przy remoncie kfc.Przeraził mnie stan kuchni, wytyczne dla pracowników, ilość chemii stosowanej do żarcia i czyszczenia,kurczaki mrożone lądowały prosto pod gorąco wodą.Ameryki nie odkryłem ale to żarcie jest naprawdę przesiąknięte chemią i bez jakiekolwiek wartości odżywczych.Cała kuchnia jest pokryta wielką warstwą tłuszczu pomieszaną z
  • Odpowiedz