Aktywne Wpisy

Moseva +1
Wiem ze to wszystko zależy od wielu czynników ale zastanawiam się ile mniej więcej trzeba trenować żeby ze zwykłego ciała wyrobić sobie takie ciało?
W sensie jak często i przez ile lat. 7 dni w tygodniu 1h biegania, 1h na silce przez 2 lata?
Docenię każde przypuszczenie :p
#mikrokoksy #rozowepaski
W sensie jak często i przez ile lat. 7 dni w tygodniu 1h biegania, 1h na silce przez 2 lata?
Docenię każde przypuszczenie :p
#mikrokoksy #rozowepaski

BoooG +17
#wojna Chyba jeden z najbardziej ku###skich wpisów jakie widzialem na tym tagu od tego dezertera. Chlop w swojej propagandzie poleciał już tak daleko, że "w dupie z bombami", które zabijają jego rodaków, niszczą infrastrukturę krytyczna ale pośmiejmy się hehe z #rosja, gdzie ta ofensywa. Dzisiaj kolejne ataki ale pewnie hehe w dupie tam, jest zabawnie. Aczkolwiek zabezpieczyłem sobie ten wpis w odpowiedni sposób, kolejny. :-)
To jest ta mentalność, na #
To jest ta mentalność, na #

#flstudio #produkcjamuzyki
@MrXavery: duzo latwiejszy?
EDIT wtyczki efektowe lepsze. Co do tych instrumentowych to trochę bieda. Dopiero w 10 wyjdzie fajna wtyczka ale ja na to nie narzekam
@Nuff Kolega właśnie napisał Ci jak to powinno się robić. Nic od razu nie przychodzi, ja przez tydzień nie wiedziałem jak wstawić pattern na playliste. DAW tu ma mało do gadania.
To tak jakbyś się uczył jeździć