Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki to co dziś się odwaliło to nawet nie macie pojęcia!!!

Po raz pierwszy wraz z moim różowym bierzemy udział w #wykopoczta. Dziś dotarła do nas od Gabrieli i @mitatuyo niespodzianka i totalnie nas zatkało. Dostaliśmy bardzo miły list wraz z paczką w której znalazło się wszystko związane z naszymi zainteresowaniami. Trafiliście w nasze gusta w 200%. Jesteście MEGA!

Otrzymałem ciekawą książkę i piwa wraz z kuflem. Więc wiem przy czym będziemy z przyszłym teściem mogli sobie posiedzieć wieczorkiem. Mój różowy natomiast siedzi i zajada się Waszymi ciastkami. Są boskie!

Zajrzeliśmy na profil FB Waszej cukierni "Bezowa Baza" i możemy z czystym sumieniem polecić ciastka które upiekliście.

facebook: BEZOWA BAZA

Mało tego tak jak pisaliśmy w naszych informacjach za rok szykuje się wesele i wiemy już gdzie zamówimy Tort weselny! Zdjęcia które przejrzeliśmy prezentują się wspaniale.

Dziękujemy jeszcze raz za paczkę! Mamy nadzieje, że za rok Was wylosujemy i będziemy mogli się odwdzięczyć ()
k.....N - Mirki i Mirabelki to co dziś się odwaliło to nawet nie macie pojęcia!!!

...

źródło: comment_AY9k73g2eCdOFokDXPQNW0kMQCRSCczU.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kozackiBOHUN: Nawet nie wiecie jak odetchnęliśmy :) bardzo się bałem, że browarki nie dojadą w całości i zniszczą całą resztę, a na dodatek paczkę odebraliście po 16-tej, a wpis dopiero teraz ;) Byłem prawie pewien, że suszycie książkę ;) Gabi podejmuje wyzwanie z tortem weselnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mitatuyo: Paczkę odebrali domownicy a my dopiero teraz wróciliśmy z poszukiwań sukni ślubnej i od razu napisaliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Aha. Pisaliście, że nie macie nic specjalnego w Radomiu i nie możecie nic podesłać z tych okolic... Myślę, że puste opakowanie po szamponie które było w paczce można wpisać w kategorie "pamiątki od Radomian" ( )
  • Odpowiedz
@mitatuyo: Niestety muszę Cię rozczarować bo jesteśmy ostatnio zalatani i mało nas online. Dopiero dziś czytałem komentarze po otwarciu paczki i zauważyłem Twój login. Wczoraj na bank bym nie skojarzył( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz