Aktywne Wpisy

lajsta77 +19
vegeciak +2
Mam taki sprzęt:
procesor AMD Ryzen 7 5800X
pamięć G.Skill 16GB 3600Mhz CL16
grafika AMD Radeon RX 6900 XT
płyta Gigabyte B550 Aorus Master
dysk ADATA 2TB SX8200 Pro
procesor AMD Ryzen 7 5800X
pamięć G.Skill 16GB 3600Mhz CL16
grafika AMD Radeon RX 6900 XT
płyta Gigabyte B550 Aorus Master
dysk ADATA 2TB SX8200 Pro
Która opcja najlepsza?
- 2 dyski NVMe naraz i nieco gorsza wydajność grafik 12.5% (3)
- 1 dysk NVMe, drugi do szuflady 8.3% (2)
- 1 dysk NVMe, 1 SATA bez wpływu na grafikę 79.2% (19)

Po raz pierwszy wraz z moim różowym bierzemy udział w #wykopoczta. Dziś dotarła do nas od Gabrieli i @mitatuyo niespodzianka i totalnie nas zatkało. Dostaliśmy bardzo miły list wraz z paczką w której znalazło się wszystko związane z naszymi zainteresowaniami. Trafiliście w nasze gusta w 200%. Jesteście MEGA!
Otrzymałem ciekawą książkę i piwa wraz z kuflem. Więc wiem przy czym będziemy z przyszłym teściem mogli sobie posiedzieć wieczorkiem. Mój różowy natomiast siedzi i zajada się Waszymi ciastkami. Są boskie!
Zajrzeliśmy na profil FB Waszej cukierni "Bezowa Baza" i możemy z czystym sumieniem polecić ciastka które upiekliście.
facebook: BEZOWA BAZA
Mało tego tak jak pisaliśmy w naszych informacjach za rok szykuje się wesele i wiemy już gdzie zamówimy Tort weselny! Zdjęcia które przejrzeliśmy prezentują się wspaniale.
Dziękujemy jeszcze raz za paczkę! Mamy nadzieje, że za rok Was wylosujemy i będziemy mogli się odwdzięczyć ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: comment_AY9k73g2eCdOFokDXPQNW0kMQCRSCczU.jpg
PobierzEMPIK
Aha. Pisaliście, że nie macie nic specjalnego w Radomiu i nie możecie nic podesłać z tych okolic... Myślę, że puste opakowanie po szamponie które było w paczce można wpisać w kategorie "pamiątki od Radomian" (✌ ゚ ∀ ゚)☞