Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +190
Viedo od psycholoszek na temat #przegryw . Ogladacie na wlasna odpowiedzialosc. ja musialem to rozejsc
2 czesc w komentarzu
#rakcontent
2 czesc w komentarzu
#rakcontent

Kamileqq +319
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Choć w sumie byłoby to bardzo typowe, bo prawdziwi komuniści bardzo lubią walczyć z urojonym faszyzmem.
#rakcontent #bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #antifa #nacjonalizm #polityka
Prędzej beka z narodowca.
@Lavie: To narodowec chodzi w miejscach publicznych w koszulce że zdjęciem Marksa, czy po prostu siejesz tu propagandę dla idiotów?
Ale widziałeś jak ona w niej chodzi, czy mamy tylko jakiegoś tweeta narodowca?
@Lavie: To jest post z Facebooka, a ja wyraźnie napisałem "Jeśli to prawa, to nie mam słów"
@banana_phone: zrób zdjęcie zatem
@Klepajro: To samo co w autorze Mein Kampf. Stworzył podstawy ideologiczne ku jednemu z najbardziej zbrodniczych systemów totalitarnych.
@Rga79: Owszem, pisał o fizycznej eliminacji wrogów socjalizmu.
Gułag i mordy to tylko praktyczne wprowadzenie walki klas w życie.
@Lawrence_z_Arabii: W przeciwieństwie do Schicklgrubera, któren najpierw był bojówkarzem a później stał na czele rządu, który uwikłał Europę w wojnę i doprowadził do masowych zbrodni, Marks był tylko typowym dla swojej epoki pisarzem politycznym, filozofem, utopistą, który miał to nieszczęście, że część z jego koncepcji została "twórczo" (w najgorszym tego słowa znaczeniu) rozwinięta przez