Wpis z mikrobloga

Niniejszy wpis jest rozwinięciem mojego komentarza do wpisu @LeVentLeCri oraz luźnym nawiązaniem do wpisu @Veritas_liberabit_vos odnoszącego się do wpisu https://www.wykop.pl/wpis/28383129/jakie-jest-najbardziej-nietypowe-miejsce-w-ktorym-/, który został już usunięty.

Jedna z dziewczyn przyznaje się do zabaw oralnych w toalecie w liceum (...)

Inna również chwali się swoimi wyczynami z czasów gimnazjum (...)

Nie mam żalu o to, że ktoś inny ruchał się w kiblu, bo ja też robiłem wtedy fajne rzeczy. Gdy byłem w technikum, siedziałem w bibliotece i czytałem Młodego Technika albo na przerwach grałem z kolegami w zośkę lub w ping ponga.

Po powrocie do domu zasiadałem przed telewizorem i oglądałem kreskówki na Polsacie (np. Batman, Faceci w czerni). Miałem kolegów, z którymi robiło się różne rzeczy, np. jeździło się rowerami, grało się w piłkę nożną, robiło się zdjęcia, a potem wywoływało w ciemni, wchodziło się różne obiekty (np. kominy, wieże ciśnień, dachy), piło się pierwsze tanie wina, grało się w Tekkena lub Wormsy na PSX, oglądało się Wampy i Catsy kupowane w kiosku. Gdy w moim mieście otworzyła się kafejka internetowa, chodziło się grać w Q3 albo w CS'a.

O seksie w ogóle wtedy nie myślałem. Oczywiście wiedziałem, że istnieje, bo oglądałem świerszczyki i strony p---o w kafejce internetowej, ale nie wiedziałem, że sam mogę to robić. Tzn. gdybym się zastanowił nad tym, to pewnie doszedł bym do wniosku, że skoro pan i pani na zdjęciu lub na filmie uprawiają s--s, to i ja mogę, ale jakoś o tym nie myślałem. Nie wiem, może po prostu byłem niedojrzały.

Zastanawiam się, jak wyglądałoby moje życie, gdyby w szkołach była edukacja seksualna. Gdybym w VIII klasie podstawówki albo w I klasie szkoły średniej dowiedział się, że ja też mogę uprawiać s--s, to może bardziej byłbym zainteresowany, bo to robić.

Dowiedziałem się zbyt późno. Gdy było już za późno. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Taguję standardowo, czyli #stulejacontent #przegryw #tfwnogf, ale tamtych lat nie uważam za przegrane/zmarnowane/whatever. Gdybym mógł się cofnąć w czasie, nic bym nie zmieniał.

#edukacjaseksualna #s--s
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach