Aktywne Wpisy
ataeB +17
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +221
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Nie mam żalu o to, że ktoś inny ruchał się w kiblu, bo ja też robiłem wtedy fajne rzeczy. Gdy byłem w technikum, siedziałem w bibliotece i czytałem Młodego Technika albo na przerwach grałem z kolegami w zośkę lub w ping ponga.
Po powrocie do domu zasiadałem przed telewizorem i oglądałem kreskówki na Polsacie (np. Batman, Faceci w czerni). Miałem kolegów, z którymi robiło się różne rzeczy, np. jeździło się rowerami, grało się w piłkę nożną, robiło się zdjęcia, a potem wywoływało w ciemni, wchodziło się różne obiekty (np. kominy, wieże ciśnień, dachy), piło się pierwsze tanie wina, grało się w Tekkena lub Wormsy na PSX, oglądało się Wampy i Catsy kupowane w kiosku. Gdy w moim mieście otworzyła się kafejka internetowa, chodziło się grać w Q3 albo w CS'a.
O seksie w ogóle wtedy nie myślałem. Oczywiście wiedziałem, że istnieje, bo oglądałem świerszczyki i strony p---o w kafejce internetowej, ale nie wiedziałem, że sam mogę to robić. Tzn. gdybym się zastanowił nad tym, to pewnie doszedł bym do wniosku, że skoro pan i pani na zdjęciu lub na filmie uprawiają s--s, to i ja mogę, ale jakoś o tym nie myślałem. Nie wiem, może po prostu byłem niedojrzały.
Zastanawiam się, jak wyglądałoby moje życie, gdyby w szkołach była edukacja seksualna. Gdybym w VIII klasie podstawówki albo w I klasie szkoły średniej dowiedział się, że ja też mogę uprawiać s--s, to może bardziej byłbym zainteresowany, bo to robić.
Dowiedziałem się zbyt późno. Gdy było już za późno. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Taguję standardowo, czyli #stulejacontent #przegryw #tfwnogf, ale tamtych lat nie uważam za przegrane/zmarnowane/whatever. Gdybym mógł się cofnąć w czasie, nic bym nie zmieniał.
#edukacjaseksualna #s--s