Wpis z mikrobloga

• 1770
Może mi ktoś wytłumaczyć skąd ta fala hejtu na tych muzyków ? Czy wasze s----------e sięgnęło takiego poziomu że zaczynacie szkalować normalnych ludzi ? Jeszcze gdyby te wasze heheszki utrzymywały jakiś poziom ale te wypociny spod tagu #b-------------c to jest k---a dno jakiego nie osiągnąłby nawet największy patol z mojego osiedla.

Rozumiem że można nie przepadać za czyjąś twórczością ale wy k---a śmierdzące przegrywy granice przekroczyliście już dawno.

A @moderacja śpi, was mi żal najbardziej.

#heheszki #patologiazewsi #przegryw
wujogm - Może mi ktoś wytłumaczyć skąd ta fala hejtu na tych muzyków ? Czy wasze s---...

źródło: comment_VN8NLbHpCMGSgluCHRLDwjmA8b5f2aIB.jpg

Pobierz
  • 153
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wujogm: Co zrobić kolego...poziom wykopu spadł. Zobacz, że jest tutaj coraz więcej nastków. Wiadomo, że kilka memów było fajnych ale teraz jest jakieś wielkie szkalowanie sam to olewam bo na c--j się denerwować dziećmi xD
  • Odpowiedz
@wujogm: Bo na początku to były śmieszne i zabawne dowcipy a później jak zwykle budzą się przegrywy które nie wiedzą kiedy coś przestaje być śmieszne i zaczynają przeginać. To samo jest zresztą z Gonciarzem na wypoku.
  • Odpowiedz
problem zaczyna się, kiedy to wychodzi poza nasz wypokowo - czanowy k--------k i dociera do normalnych ludzi. Oni nie muszą, a czasem wręcz nie mogą tego zrozumieć. A wtedy niektóre piwniczaki zaczynają swoją krucjatę, hurr durr wyjmij kija, przecież żarty, cho Seba tera będziemy trollować.

@jamtojest: Jeżeli ktoś te wszystkie "hejty" faktycznie uważa za hejty, to owszem - jest to słownikowy kij w dupie. Zaraz się okaże, że szkalujemy też
  • Odpowiedz
@Tarec: Cały temat zaczął się od tego, że Golcowie oficjalnie poprosili o usunięcie z youtube filmu z takim hehe żarcikiem. Zobacz sobie, że na youtube jest tego od z-------a, ktoś szuka Golców, a znajduje śmieszków z wypoku i czana. I teraz po tej prośbie o usunięcie już idzie mobilizacja, żeby jeszcze więcej contentu o braciach P-------c wszędzie wrzucać.

Tak, uwierz mi, że przeciętny odbiorca Golec uOrkiestra uważa to za hejty,
  • Odpowiedz
no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszych braci p-------c, naszych rodaków wielkie osoby ,i tak wyjątkowe i ważne bo to nie jest ktoś tam taki sobie że
  • Odpowiedz
@wujogm: to nie jest "hejt", to po prostu "żart", który w typowy dla wypoka i wszelakich chanopodobych grupek sposób, jest wałkowany do absolutnego porzygu.
  • Odpowiedz
@wujogm: dziękuje za ten wpis .
Bo piwniczaki zapędzają się coraz bardziej w obrażaniu wyglądających na naprawdę spoko gości , a to po mału może przełożyć na naprzyklad spadek ich zysków
  • Odpowiedz
@jamtojest Ze wszystkim tak jest. /b/ na 4chan już nie jest takie jak kiedyś, odkąd ich ich wewnętrzna subkultura stała się popularna poza serwisem. Najpierw przyjęli postawę kontrkultury, po czym wszystko kompletnie się rozmyło.
  • Odpowiedz
Rozumiem że można nie przepadać za czyjąś twórczością

@wujogm: Sugerowanie, że tu chodzi o jakąkolwiek niechęć do golców czy ich twórczości xD Ty tu od wczoraj jesteś? Przecież to jest to samo co zawsze - mirki zobaczyły, że hermetyczny żarcik zbiera poklask więc zaczęły na wyścigi n---------ć tym non stop.
  • Odpowiedz