Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +722
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +15
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

Rozumiem że można nie przepadać za czyjąś twórczością ale wy k---a śmierdzące przegrywy granice przekroczyliście już dawno.
A @moderacja śpi, was mi żal najbardziej.
#heheszki #patologiazewsi #przegryw
źródło: comment_VN8NLbHpCMGSgluCHRLDwjmA8b5f2aIB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@jamtojest: Jeżeli ktoś te wszystkie "hejty" faktycznie uważa za hejty, to owszem - jest to słownikowy kij w dupie. Zaraz się okaże, że szkalujemy też
Tak, uwierz mi, że przeciętny odbiorca Golec uOrkiestra uważa to za hejty,
Bo piwniczaki zapędzają się coraz bardziej w obrażaniu wyglądających na naprawdę spoko gości , a to po mału może przełożyć na naprzyklad spadek ich zysków
źródło: comment_kGJ83Z2PXlrSM08JgskaebxQZ6JfGshY.jpg
PobierzChyba nie sądzisz, że ten żart powstał na Wykopie? XDDDDD
Gardze
@wujogm: Sugerowanie, że tu chodzi o jakąkolwiek niechęć do golców czy ich twórczości xD Ty tu od wczoraj jesteś? Przecież to jest to samo co zawsze - mirki zobaczyły, że hermetyczny żarcik zbiera poklask więc zaczęły na wyścigi n---------ć tym non stop.