Wpis z mikrobloga

ten gural to niezly przegryw zyciowy. on juz teraz robi drugi miesiac strima. przerwe robi od 22ego grudnia a 1ego stycznia planuje odpalic strim CALOROCZNY !!! :-O czy go #!$%@? po-je-ba-lo?! czyli spedzi kolejne 365 dni w samotnosci? czy on na serio nie ma ani jednego kolegi ani kolezanki? a co z rodzina? nie spotyka sie z matka ani z ojcem? do nikogo nie zadzwoni nawet? mi jest go zal. musial byc piekielnie nielubiany i odtracany za dzieciaka i stad jego alienacja przed otoczeniem. niby raz wpadl jakis kolega z netu i wszystko bylo okey przeciez. Gural powinien isc do psychologa i przejsc terapie, zeby znow zaufac ludziom... Guralu, czy Ci nie zal zycia...?!
#patostreamy #danielmagical #gural
Pobierz expert-psychiatra - ten gural to niezly przegryw zyciowy. on juz teraz robi drugi mie...
źródło: comment_urAImkf46bwWT9VlaOtklZoNiq0tY5NJ.jpg
  • 19
@vocal: to co mówisz jest prawdą, życiowe przegrywy zarabiają kasę. Ale nie ma co im zle zyczyc, moze cos zrobi z tym sianem, moze mu sie uda... :D Poza tym jakby GURAL zrobił rocznego streama to znaliby go wszyscy, za tym polecą suby itd. I mimo przegrywu życiowego i stulejki moze mialby swoje 5 min. WSzystko w ich rękach, jednak jak na razie życie im ucieka i honor człowieka :D
@vocal: czasami ktoś ze znajomych do mnie mówi "Co Ty oglądasz"... jak pokazuje im jak wyzywają Gohe w donejtach albo jak Rafonix coś odwala. Ja patrze na to pod takim kątem, że jak to się stało że ktoś siedzi na kanapie a ludzie mu wysyłają hajs... i to gruby hajs. W dobrych czasach Mahonek w 8h streama zarobił 8000 zł. To w pewnym stopniu patologiczny, fenomen socjologiczny. ( ͡° ͜