Wpis z mikrobloga

@panparowkazbiedronki będziesz rozmawiał przez zegarek? To niewygodne. Nagrywanie zegarkiem? Przecież jakoś tego jest milion razy gorsza i też jest to niewygodne xD godzinę? Za te same pieniądze co smartwatch kupisz zajebiscie wyglądający zegarek na którym też można sprawdzać godzinę
@panparowkazbiedronki też się kiedyś napalilem na smartwatch ale po pewnym czasie stwierdziłem, że wydam pieniądze tylko po to żeby mieć powiadomienia z Facebook. Stary przemyśl to jeszcze bo myślę że te kilkaset złotych możesz wydać lepiej, ale nie chce się wtrącać
@viktorPL: z tego co mi wiadomo to zegarek służy właśnie do sprawdzania godziny. Nie wiem czy wiesz ale po za smartwatchami istnieją zegarki których jedynym zastosowaniem jest sprawdzenie czasu! Po za tym masz takie funkcje jak odczyt temperatury, ciśnienia, tętna, zapamiętywanie trasy, nawigacja, rozmowy, odczytywanie smsów i powiadomień i setki innych rzeczy. Z twojej wypowiedzi wynika że nigdy nie miałeś smartwatcha, to po co się udzielasz w temacie? To że tobie