Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +56
#perfumy
Nudzi mi się w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy wstawia jeden flakon, jak ktoś posiada taki sam w kolekcji to daje mu plusa. Zobaczymy jakie pozycje są u nas najpopularniejsze XD
Zaczynam
Nudzi mi się w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy wstawia jeden flakon, jak ktoś posiada taki sam w kolekcji to daje mu plusa. Zobaczymy jakie pozycje są u nas najpopularniejsze XD
Zaczynam
źródło: FLAKON-MOSCHINO-UOMO-EDT-125ml
Pobierz
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wskażcie większego przegrywa niż ja
Aktualnie lat 23, 4 rok informatyki w gdańsku na polibudzie. W 2020 roku stanełem przed wyborem studiów. Jako że miałem tytuł laureata olimpiady fizycznej to mogłem iść na praktycznie każdy kierunek związany z naukami ścisłymi.
Rozważałem lekarski albo infe. Rodzice doradzali infe, bo szybciej zacznę zarabiać dobre pieniądze i krótsza droga do tego jest. W internecie artykuły, że programiści mają rekordowe zarobki, opływają w
Wskażcie większego przegrywa niż ja
Aktualnie lat 23, 4 rok informatyki w gdańsku na polibudzie. W 2020 roku stanełem przed wyborem studiów. Jako że miałem tytuł laureata olimpiady fizycznej to mogłem iść na praktycznie każdy kierunek związany z naukami ścisłymi.
Rozważałem lekarski albo infe. Rodzice doradzali infe, bo szybciej zacznę zarabiać dobre pieniądze i krótsza droga do tego jest. W internecie artykuły, że programiści mają rekordowe zarobki, opływają w

źródło: comment_bvggVBvksPqMM59yBPFuFmjLSuwogXbs.jpg
Pobierzwhite power
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Btw co te poty zatostują?
WHITE POWER
To jest na prawde chore. Ban taki długi tylko po to żeby temat rozszedł się po kościach przed jego powrotem. Co ja robie na tym portalu jeszcze...
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora