Wpis z mikrobloga

Jakieś tytuły gier w których można podnieść poziom swojego angielskiego? Coś w czym komunikacja głosowa jest kluczem do sukcesu (oprócz csa ( ͡° ͜ʖ ͡°)).

#gry #angielski
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HDMI: jest, keep talking no one explodes - czy cos takiego o rozbrajaniu b---y.
...drugie to jakieś portale, że wybierasz język i gadasz z nieznajomymi przez cam
  • Odpowiedz
@samuraj24: @c17h20n2s: Tibia od zawsze kojarzyła mi się z totalną podstawówką, chociaż bez większych powodów bo nawet nigdy w nią nie grałem. Rozważę pomysł, dzięki.
@Przymiotnik: Właśnie zależy mi na czymś z komunikacją głosową, bo nie mogę się przełamać.
@huzarius: O, wygląda całkiem spoko.
  • Odpowiedz
@HDMI: No ale teraz to wątpię bo wszystko jest teraz ułatwione, po drugie masz wszystko na polskich stronach. Nie to co w podstawówce w 3 z kolegami tłumaczyliśmy questa z angielskiego na polski i tak codziennie.
  • Odpowiedz
Dowolna gra multiplayer, ale raczej będziesz sobie musiał znaleźć grupę. Dowolna multiplayerowa gra survival (Rust, PUBG, DayZ, ...) bez grupy.

Jak masz grupę to ArmA 2/3 jest spoko (albo możesz sobie poszukać grupy na przykład na reddit).

Jak chcesz po prostu gdzieś wskoczyć, żeby pogadać z randomami to VRChat (nie wymaga VR wbrew temu co sugerowałaby nazwa) jeśli nie masz uczulenia na anime. Albo Rec Room jeśli masz uczulenie na japońszczyznę (ale
  • Odpowiedz