Wpis z mikrobloga

@MaddoxX1911: zrobić będzie ciężko bo nie mam gdzie i zależy mi na tym żeby można było złożyć i postawić w kącie.
@wisnia6666: teraz patrze że są najtaniej po 170. ale całkiem fajna konstrukcja i można złożyć. gdzie kupiłeś?
@Sadko nie da rady za bardzo podnieść kierownicy więc przy długich nogach możesz mieć mało miejsca na kolana. Zależy jak ustawisz pedały ale 198 to może być za dużo
@Sadko: Nie może być stabilny przy tak długiej dźwigni(wysokość) i tak wąskiej podstawie. Musiałbyś dorobić do podstawy jakieś skrzydła po pół metra na bok, albo po prostu złączyć stojak na stałe z fotelem.
@wisnia6666: właśnie nie. może po prostu musiał byś pod niego inaczej ustawić. no i muszę tyłek trzymać maksymalnie do tyłu bo inaczej kolana trochę przeszkadzają.
@wisnia6666: mam też drążek ale w sumie go jeszcze nie używałem więc na razie nie brałem podstawki. w sumie to nie wiem czy w ogóle będę miał go gdzie użyć bo i w wyścigach i w rajdach używam łopatek. myślałem że do wrc będę używał drążka bo na początku miałem trochę problem z łopatkami bo tam się trochę tą kierownicą trzeba nakręcić ale już się przyzwyczaiłem i chyba jest nawet lepiej