Wpis z mikrobloga

Cholera, dopiero teraz zdecydowałem się pójść po Ganona i w końcu przejść Zeldę, alleee to było przyjemne, w ogóle cieszę się, że gra wynagradza wielogodzinne przygotowania do tej walki (zbieranie ekwipunku, zrobienie wszystkich misji głównych itd), w sumie to walka finalna za pierwszym razem mi poszła. Teraz mam niedosyt po ostatniej scenie, takie gib gib to o czym mówicie, chce pomóc Hyrule bardziej ;_; Mam nadzieję, że DLC2 będzie takim endgame ;_;
A no i okazało się, że g---o zrobiłem póki co w Zeldzie bo 12% ukończonej gry xDDDDDD Nie wiem gdzie ja spędziłem większość tego czasu w grze, chyba na wspinaczkach xDDD
#nintendoswitch #nintendo #zelda
Reepo - Cholera, dopiero teraz zdecydowałem się pójść po Ganona i w końcu przejść Zel...

źródło: comment_VTp1a6tZ1S5eEem988J9Xp46DgIJNuJC.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ponc3k czas w grze można sprawdzić w profilu gracza. Na głównym ekranie kliknij na Twój awatar i tam będzie lista. Niestety zaokrągla do 5h i można sprawdzić dopiero 2 tygodnie od pierwszego odpalenia gry.
  • Odpowiedz
@pumpkinguy po skończeniu wczytuje ci się sejw przed walką z ganonem jakbyś z nim nie walczył.
@Reepo ja najwięcej czasu spędziłem na czekaniu aż deszcz przestanie padać żeby móc się dalej wspinać ( )
  • Odpowiedz
@Reepo: w sensie to "The Legend of Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass"? Mam to kupione, i tam nie ma żadnego end-game, chyba że ja znów o czymś nie wiem...
  • Odpowiedz
@Ponc3k: wyszło DLC 1 póki co, 31 grudnia wyjdzie DLC2 z przygodami związanymi z championami. Ty masz Expansion Passa więc będziesz mieć rozumiem za darmo jak już wyjdzie
  • Odpowiedz