Aktywne Wpisy

thorgoth +337
Bardzo ciekawy materiał wideo z komendy we Wrocławiu.
Kierująca pojazdem marki BMW prowadziła auto w bardzo agresywny sposób, nie ustąpiła pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu, jechała pod prąd ulicą jednokierunkową, zmieniała pasy bez użycia kierunkowskazu i ignorowała czerwone światło na sygnalizacji świetlnej.
Podczas tego rajdu została zauważona przez patrol policji, który podjął pościg. Mimo wydawanych przez policjantki wyraźnych sygnałów świetlnych i dźwiękowych, kierująca nie zatrzymała się do kontroli drogowej i kontynuowała jazdę.
W efekcie
Kierująca pojazdem marki BMW prowadziła auto w bardzo agresywny sposób, nie ustąpiła pierwszeństwa pieszemu znajdującemu się na przejściu, jechała pod prąd ulicą jednokierunkową, zmieniała pasy bez użycia kierunkowskazu i ignorowała czerwone światło na sygnalizacji świetlnej.
Podczas tego rajdu została zauważona przez patrol policji, który podjął pościg. Mimo wydawanych przez policjantki wyraźnych sygnałów świetlnych i dźwiękowych, kierująca nie zatrzymała się do kontroli drogowej i kontynuowała jazdę.
W efekcie

Zapraszam do wykopania: Stworzyłem "Nie wiem, ale się dowiem!", ale zostałem z niczym.
W eseju opowiadam jak zostałem oszukany w 9 miesiącu ciąży (2 tygodnie przed przyjściem mojego syna na świat) - po moim załamaniu psychicznym. Po wyjściu ze szpitala (kilka miesięcy później) zostałem zbanowany jak byłem w ciężkim stanie. Wydarzenia występowały blisko siebie w okresie półtorej roku.
W materiale są głosówki jak Głos kanału Bezi Wojciech Wróbel przyznaje się do
1) “znikających”
W eseju opowiadam jak zostałem oszukany w 9 miesiącu ciąży (2 tygodnie przed przyjściem mojego syna na świat) - po moim załamaniu psychicznym. Po wyjściu ze szpitala (kilka miesięcy później) zostałem zbanowany jak byłem w ciężkim stanie. Wydarzenia występowały blisko siebie w okresie półtorej roku.
W materiale są głosówki jak Głos kanału Bezi Wojciech Wróbel przyznaje się do
1) “znikających”
źródło: beziwykop
Pobierz

Do tej pory nie bawiłem się zbytnio w testowanie, trochę sobie potestowałem manualnie kod w konsolowych apkach c# typu kalkulator itp. Mam pytanko czego się używa przy testowaniu kodu w .NET i czy ktoś ma może jakieś fajne źródła? Na Pluralsight jest parę kursów ale nie chcę w ciemno czegoś katować żeby się okazało że są lepsze sposoby.
Komentarz usunięty przez moderatora
PS. Jak testowałeś manualnie kod? Chyba nie rozumiem pytania.
@Dzolejro: Co (ʘ‿ʘ)
PS. Poczytaj sobie o Test Driven Development (teraz w takich
@buntuubuntu: czytałem trochę o tym, ale różne opinie się słyszy, m. in. takie że w większości firm testy się olewa bo po prostu nie ma na nie czasu, dlatego myślę ile poświęcić na naukę tego żeby nie tracić czasu.
Komentarz usunięty przez autora
Cytując klasyka: "Odpowiedz sobie najpierw na jedno zajebiście ważne pytanie: co chcesz w życiu robić? A później zacznij to robić."