Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +235
Mireczki jestem tak zły i smutny, że wszystkiego mi się odechciało...
Zrobię trochę #gorzkiezale bo mam taką potrzebę.
Mianowicie, pierwsza rzecz, to pokłóciłem się z narzeczoną i związek wisi na włosku.
Druga rzecz, która mnie dobiła to praca.
Jakiś czas temu, dostałem ofertę pracy jak specjalista ds. systemów produkcyjnych (znajomość narzędzi lean i SAP PP) za dobre pieniądze, w aktualnej pracy położyłem wypowiedzenie i czekałem. Minął około tydzień i dostałem informację, że
Zrobię trochę #gorzkiezale bo mam taką potrzebę.
Mianowicie, pierwsza rzecz, to pokłóciłem się z narzeczoną i związek wisi na włosku.
Druga rzecz, która mnie dobiła to praca.
Jakiś czas temu, dostałem ofertę pracy jak specjalista ds. systemów produkcyjnych (znajomość narzędzi lean i SAP PP) za dobre pieniądze, w aktualnej pracy położyłem wypowiedzenie i czekałem. Minął około tydzień i dostałem informację, że
orlen_lite +16
Od 15 marca wprowadzamy nową cenę #gaz dla Klientów biznesowych - 353 zł/MWh. To o 55% mniej niż cena, jaka obowiązywała na początku 2023 r. Jako koncern multienergetyczny stabilizujemy sytuację #gospodarka i wykonujemy duży krok, by wesprzeć firmy w #polska korzystające z gazu.
#energia #biznes
#energia #biznes
To czo ludzie, wchodzić w to czy nie wchodzić? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Co się stanie z moim zdrowiem? WY ZDECYDUJCIE XD
#chorujzwykopem #medycyna #gownowpis #czybyckrolikiemczyniebyc #glupiewykopowezabawy
Oddać swoją duszę koncernom farmaceutycznym, dzięki czemu będą zarabiać?
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie mogę polecić.
Do samego końca się nie dowiesz, według mojego lekarza prowadzącego "oni sami nie wiedzą", ale w moim przypadku nie miałem żadnych efektów ubocznych leku eksperymentalnego, więc to na pewno było placebo xD
Chociaż pan doktor po wszystkim powiedział mi, że chyba miałem rację że to placebo xD
Ale fajne jest to, że jesteś z lekarzem cały czas pod telefonem, gdy coś się dzieje (nawet kompletnie niezwiązane z testem leku) to
Tak, ja miałem taką bazę która wyglądała jak zabudowana ładowarka do baterii, która cały czas była połączona z netem (z wbudowaną kartą sim), która czytała moje pomiary (w moim przypadku cukrzyca - pomiary poziomu cukru we krwi i ciała ketonowe + klikałem rano na glukometrze że wziąłem tabletki).
Urządzenie samo w sobie bardzo wygodne, miałem je wpięte do gniazdka elektrycznego z którego rzadko korzystam i jak zdawałem rzeczy po tym
2. Przyczynisz się do rozwoju nauki BOHATERZE
3. Z tego co się orientuję to Ty na tym zarobisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszelkie poniesione koszty są zwracane, dostaje się jakieś ubezpieczenie na wypadek powikłań, za darmo badania.
Co do wynagrodzenia, to zależy. Zgodnie z polskim prawem uczestnicy badań klinicznych