Wpis z mikrobloga

Wyświetlenia strony się nie zgadzają, więc leci #rozdajo zestawu Fury Thunderstreak 4W1. Nówka, bierzcie póki ciepłe. Oczywiście wystarczy zaplusować, losowanie mirkorandomem jutro o 20:00, a konta założone po tym wpisie nie biorą udziału. A teraz do konkretów:

Prowadzę wraz z małym zespołem serwis https://www.e-sport4u.com/
Kto into #gry a szczególnie #leagueoflegends, #hearthstone, #hots, #overwatch lub #brawlhalla to może się zainteresuje tematem bo można pograć sobie turnieje, w których do wygrania nagrody rzeczowe, wirtualne bądź punkty. Skoro i tak grasz, to może warto pograć u nas i przy okazji spróbować coś wygrać? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Turnieje są darmowe, odbywają się co weekend, organizujemy też offline w Polsce. Na stronie można też coś niecoś poczytać o nowinkach, nowościach i innych bzdurach ze świata e-sportu. Zapraszam serdecznie.
źródło: comment_V8DGZqK57GuNBDRIDyGZ2CjRWbtXwwR5.jpg
  • 48
@calezyciejedennick: Jeśli chodzi o jakieś parametry techniczne to najlepiej tutaj zobaczyć u producenta: http://fury-zone.com/fury-thunderstreak/
Jeśli chodzi o samą firmę to ceny są niższe niż u konkurencji z powodu stosunkowo nowej marki no i brak tych wszystkich wodotrysków - czyli miliona klawiszy funkcyjnych, oddzielnej diody na każdy klawisz czy super rysunków na podkładce. Ogólnie sam korzystam z tej klawiaturki z zestawu i nie narzekam. Klawiatura wypiła colę, przyjęła na siebie zrzut na
@masmak: Wszystko fajnie. Poklikałem na tej stronie i kontent wydaje się spoko. Myślę, że zajrzę. Tylko teraz powiedz mi jak to jest z tym turniejem np. w Lola. Zgłaszam się indywidualnie, czy jako drużyna? Czy jak wygra drużyna to każdy dostaje po nagrodzie. Czy system spina ludzi w drużyny? Które serwery są obsługiwane? Proszę coś więcej napisać na ten temat, bo 'how it works' mówi zbyt mało.
@robizx: Narazie wszystkie gry dzieją się 1v1. Mamy zaprogramowane rozgrywki drużynowe ale narazie za mało osób gra, żeby coś takiego włączyć, ponieważ nie mamy systemu dobierającego ludzi ze sobą. W planach mamy turnieje drużynowe i wtedy każdy będzie dostawał po nagrodzie. Gramy na razie na serwerach europejskich. Jeśli chodzi o LoLa to EUNE. Ogólnie w samych tytułach turniejów staramy się zawrzeć nazwę serwera no i oczywiście w tym skróconym opisie.
@calezyciejedennick: myszka ma taką podstaw, że ja mając duże dłonie, nonstop ja jakby do przodu przechylałem, gibie się, niewiem jak to napisać inaczej xD

Kupiłem Genesis gx75... i leży pewniej.
Ale klawiatura zrobiła bardzo dobre wrażenie. Myszka w sumie zresztą też, ale za dużo otworów i to przechylanie się...
@masmak Mam klawiaturke od Fury, dokładnie tę, która widnieje w zestawie i jest jak najbardziej ok. Jedynie się zastanawiam jak to jest że za samą klawę dałem 60cbln gdzie w tym samym sklepie cały zestaw na pic relu kosztuje 100zł. Troche dziwna cena wg. mnie.
@robizx: Turnieje są co tydzień i trochę mieszamy dni od piątku do niedzieli, żeby sprawdzić kiedy mamy największą frekwencję. Ostatnio na przykład LoL był w sobotę. A, i turniej zaczyna się w Polsce o 18:15. 17:15 to strefa czasowa UTC.
@feir1 Może brać udział każdy, wstęp jest darmowy tak samo dla bronzów jak i masterów ( ͡ ͜ʖ ͡)
@whtillidie: Myśleliśmy o tym ale okazuje się, że rynek FIFA PC jest dosyć mały (jak się mylę to zabij) no i wycofaliśmy się na razie z pomysłu
@Wypok_spoko na początku można tylko kupić, potem sama rozgrywka blokuje taką możliwość
@Khroux: Myślisz, że amatorska scena SC2 jest na tyle duża, że uda się to pociągnąć? Najgorsze, że żaden z nas nie zna się na tej grze w jakimś chociaż średnim stopniu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@masmak: Nie wiem jak duża musi być żeby "to pociągnąć" XD. Wiem, że cały czas ludzie grają, mamy w Polsce kilku mocnych zawodników i całkiem fajną społeczność, może warto spróbować znaleźć kogoś kto się zna i Wam pomoże? Zwłaszcza że ostatnio udostępniono multi SC2 za darmo.
@Khroux: Jest to jakaś sugestia no i fakt SC2 za darmo trochę upraszcza sprawę. Od nowego roku budżetowego (zapraszamy do kontaktu) zobaczymy co damy radę z tym zrobić
@masmak: ładne z was cwaniaczki, w nagrodzie piszecie ładne liczby a tu takie kwiatki
"If there is not a minimum amount of 30 #!$%@? in the tournament, the main reward will be points instead of the RP"
@Na_zawsze I nie rozumiem co to za kwiatek. Jest to warunek narzucony od sponsora, bez tego nie wyda nam nagrody, ani pieniędzy na nagrody. Sponsora interesują liczby. My przez jakiś czas dopłacaliśmy do interesu, żeby się wybił, ale w końcu musimy polegać na sponsorze. Parę razy graliśmy już o nagrodę rzeczową lub wirtualną. Część osób, które dostały paczkę wrzucały zdjęcia. To samo z ludźmi którzy grali na turniejach offline - też dostali
@speedse Nie nastąpiła zmiana regulaminu kilka minut przed turniejem. Są strony, które pozwalają sprawdzić poprzednie stany danych adresów internetowych, więc łatwo można to zweryfikować. Proszę, więc nie składaj fałszywego świadectwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety widać, że nie do końca orientujesz się jak to jest na naszej stronie, więc rzucasz randomową liczbę 20 wygranych turniejów. Coś czuję, że mam do czynienia z działaczem jakiejś konkurencyjnej strony ( ͡