Cześć Mirki! Chcę kupić Kindla Paperwhite. Pytanie, czy warto kupić wersję bez reklam, jak one wyglądają, czy są bardzo wkurzające? Z reklamami 80, bez 100 euro na Amazon.de. #pytanie #pytaniedoeksperta #kindle
@Auth: nie kupisz do Polski wersji z reklamami z Amazonu. Na tym to polega, czytnik jest tanszy bo ogladasz reklamy sporfilowane pod dany rynek. A ze w PL ksiegarnia amazonu nie dziala, no to ciezko oczekiwac zebysmy byli zainteresowani tym co pokazuja.
@Auth: i co zrobisz z tymi 80 zł/20 euro? kombinować tak pod górę w tym przypadku nie warto... bierzesz normalnie z amazona do Polski i już, no chyba, że masz horom curke i rodzine na wyżywieniu to olej kindle i załóż kartę biblioteczną za 5 zł na rok
@Auth: niemoszlife.... pokaż ten co znalazłaś... to jakiś używany?? pierwsza generacja? a nie... paperwhite... to o co chodzi? serio nie cebul na tym, ja mam bez reklam, podświetlenie działa i ten sprzęt jest wart swojej ceny, 80 zł to nie wiem... co wy tam dziewczyny kupujecie, ale 20 euro to jest nic... ludzie mają kindle po kilka lat a ten z podświetleniem jak nie będziesz na nim siadać i dawać dziecku
@Auth: acha... pewnie, że z reklamami nie dadzą, dobra, żeby ci nie spamować: 1. brałbym ten bez reklam i jak dbasz to masz spokój na lata bez reklam na wyświetlaczu 2. bierzesz ten z reklamami przez znajomego z Niemiec, ale to musisz go angażować - dla niego 20 euro to jak 20 zł... zanim ci wyślę to będzie z 10 euro i co... 10 euro oszczędności? byś nie wydała na makijaż
@Auth: mam ten pokrowiec na swojego - guma rzadko się przydaje i mogłaby być nieco pod kątem, ale dobrze, że jest, zawsze w tramwaju czy na plaży będzie się lepiej trzymać, jak włożysz 2-3 palce
@DomPerignon: Nie będzie mi wysyłać tylko, jak przyjedzie do Polski to mi go podrzuci. Ja się tylko zapytałam jaki lepszy i czy reklamy są upierdliwe, to chyba moja sprawa na co się zdecyduję, dlaczego może chcę oszczędzić. I to Ty się tu bardziej nad tym rozwodzisz. Ja zapytałam i dostałam odpowiedź. Ty drążysz temat. :P
@Auth: śledzę ten tag od dawna i już tyle osób się pyta, że próbuję wybić z głowy ideę "problemu" z reklamami, a jak już, to te reklamy i tak ci wyłączą helpdeski, pytaj mirków później, jak ich zagadać, żeby to zrobili
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Pytanie, czy warto kupić wersję bez reklam, jak one wyglądają, czy są bardzo wkurzające? Z reklamami 80, bez 100 euro na Amazon.de.
#pytanie #pytaniedoeksperta #kindle
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_VElIAOpKE9CjT2nfw1x5ff9WcSLZwvQ5.jpg
Pobierzhttps://pl.aliexpress.com/item/Free-shipping-Ultra-Slim-Magnetic-Leather-Smart-Case-Cover-with-hand-holder-for-Amazon-kindle-paperwhite/1732432432.html
Ja się tylko zapytałam jaki lepszy i czy reklamy są upierdliwe, to chyba moja sprawa na co się zdecyduję, dlaczego może chcę oszczędzić. I to Ty się tu bardziej nad tym rozwodzisz. Ja zapytałam i dostałam odpowiedź. Ty drążysz temat. :P
@DomPerignon dla mnie to żaden problem, chciałam wiedzieć jak to wygląda. :)