Aktywne Wpisy

njay +143
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +57
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

http://www.wykop.pl/wpis/28274381
może zrobimy jakieś małe #wykopparty przed oficjalnym #krakowskiewykopparty ?
po co? po to żeby kogoś na luzie wcześniej poznać, i co za tym idzie żeby nie dochodziło do sytuacji jak w linkowanym wpisie, że ktoś nikogo nie zna i nie ma co robić w klubie pełnym nieznajomych, albo żeby ktoś zobaczył czy wogóle dobrze by sie bawił w takim towarzystwie
ktoś coś?
zawołam jeszcze ludzi z #krakowpiwo
Zawołam jeszcze tych, którzy ostatnio zbierają ludzi z Krakowa na piwa: @MasterSoundBlaster, @idol89, @Vinniczek
Wystarczy chyba napisać tak kilka dni wcześniej, jakby ktoś chciał dojechać.