Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +189
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
mam_spanko +307
#l-------------j
Mirki coś często mi przepala grzałki. Zmieniłem niedawno liquid (na fantasi i jestem zachwycony), ale przez ostatni tydzień mam już drugą grzałkę. Sprzęt to melo 3 + istick pico mega. Teraz przy każdym mocniejszym buchu czuję spaleniznę. Jak e-papieros troche postoi to liquid barwi się na brunatny kolor. Niedawno kot strącił mi fajkę i jest lekko skrzywiony. I teraz pytanie czy to przypadek i trafiłem na lipne grzałki (te dedykowane od eleaf 0,5ohm), a może przez to, że jest (lekko) skrzywiony atomizer? Może to wina liquidu? Spaleniznę czuć dopiero jak mocno się zaciągnę (30w), nie jak zazwyczaj przy spalonej grzałce. Polecicie może jakieś dobre grzałki do tego melo?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@JustMightBe grzałki do pico i Cubisa najlepiej działają na 50:50 albo rzadszych, do tego teraz coraz zimniej i te Liquidy z dużą zawartością gliceryny dodatkowo gęstnieją więc myślę że to jest główną przyczyną. Zalecam.zmiane parownika na taki co łyka gęste Liquidy lub zmianę na rzadsze :p