Czy ktos bylby wstanie pomoc mi z prezentem dla zony na swieta? Chce czegos dla niej z czego by sie naprawde ucieszyla! Ale ucieszyla sie na swieta, nie jakies bileciki na SPA na kiedys, czy jakies bielizny, perfumy, bizuterie bo to moze miec na codzien. Chce by dostala cos by zostalo w pamieci i wiedziala, ze ja kocham! #pomocy #prezent #zakupy #swieta
@eSeraph: zarówno materiały, jak i projekt ogranicza tylko twoja wyobraźnia - na pewno doceni taki prezent; przykład pierwszy z brzegu - stoliczek ozdobny z fragmentów spodu płyt CD
@rados717: moja dusza artystyczna ogranicza sie do beznadziejnego ubioru do pracy :) ale w ostatecznsoci cos pomysle. Gorzej z wykonaniem by tego nie widziala.
@eSeraph: woli eleganckie rzeczy, minimalistyczne, czy urocze? Lubi biżuterię, jaką? No i jaki budżet?
Przyszedł mi na myśl zrobiony wg. twojego projektu pierścionek lub naszyjnik z jakimś specjalnym dla was grawerem - ładne, praktyczne (bardziej niż większość DIY) a jednak z elementem od serca. No ale to musi lubić biżuterię
Ale ucieszyla sie na swieta, nie jakies bileciki na SPA na kiedys, czy jakies bielizny, perfumy, bizuterie bo to moze miec na codzien.
Chce by dostala cos by zostalo w pamieci i wiedziala, ze ja kocham!
#pomocy #prezent #zakupy #swieta
@rados717: chetnie ale co? :(
@eSeraph: zarówno materiały, jak i projekt ogranicza tylko twoja wyobraźnia - na pewno doceni taki prezent; przykład pierwszy z brzegu - stoliczek ozdobny z fragmentów spodu płyt CD
Przyszedł mi na myśl zrobiony wg. twojego projektu pierścionek lub naszyjnik z jakimś specjalnym dla was grawerem - ładne, praktyczne (bardziej niż większość DIY) a jednak z elementem od serca. No ale to musi lubić biżuterię