Aktywne Wpisy

okusuri +1134
miałem dziś nieprzyjemne spotkanie z p0licją, mianowicie zaparkowałem koło dworca i nie byłem pewien czy parking jest płatny czy nie bo znak miał tylko P bez dopisku "płatny", zobaczyłem patrol i naiwnie podszedłem do nich licząc że mi pomogą
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana
a te mendy mnie wylegitymowały i przez 10 minut sprawdzali czy nie jestem poszukiwany xD
pomagamy i chronimy XDD
wołam @audyt-obywatelski jak się te skargi do prokuratury pisze bo wziąłem dane pana

derylio1 +242
#chwalesie dzisiaj spłaciłem mój #kredythipoteczny
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
Kredyt nie jakiś duży, 400k wzięty tuż przed pandemią. Oprocentowanie było całkiem przyzwoite 3.58% ze stałą stopą przez 5 lat. Jako, że stała stopa niedługo się kończy postanowiłem ściągnąć z szyi pętl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

I szambo wylało - już od dawna nie mogliśmy obserwować akcji propagandowej na taką skalę, zaangażowali wszystkich i wszystko - TVP i resztę niezależnych mediów/dziennikarzy, posłów i posłanki, góry i doły partyjne, internet, trolli...
No k---a mać - all hands on deck. Dosłownie. Do pełni szczęścia brakowało tylko Perejry z kolejnym odcinkiem serialu "Taśmy Prawdy".
I niech mi ktoś teraz spróbuje wmówić, że "rząd jest silny" i "PiS się Tuska nie boi". Ludzie, na litość boską - przecież nam się z tego cyrku powoli Rok 1984 robi. Donald "Goldstein" Tusk, znienawidzony wróg narodu, jednym wpisem potrafiący wywołać... wojnę - bo tak to właśnie wygląda, jakby Tusk wjechał do Warszawy z niemiecką dywizją pancerną, nie dodał wpis na Twitterze.
Ej, na poważnie - waszym zdaniem to wciąż jest "śmieszne" czy powoli zamienia się w "przerażające"?
#neuropa #polityka #4konserwy
XD kurła kwikłem, aż sie na mnie w tramwaju spojrzeli