Mireczki, widzieliście gdzieś w polskim sklepie (czyli bez miesiąca czekania na dostawę jak na Ali) kabelek podobny do tego na zdjęciu? Moje wszystkie słuchawki do telefonu kończą żywot z powodu złamanego przewodu przy wtyczce. Kilka takich przedłużek po dychu za sztukę i byłby spokój na długi czas.. Na Alledrogo jest dużo niby podobnych ale: po pierwsze primo - wtyk prosty a nie 90st (bardziej wrażliwy na złamanie); po drugie primo - co jeszcze bardziej istotne - albo zamieniają TRRS<->TRS albo zmieniają położenie pinu z masą. A ja szukam zwykłej prostej przedłużki TRRS o długości 10cm. Znalazłem jedną ofertę na Ali ale może ktoś widział takie cudo bliżej? #pytanie #telefony #aliexpress #allegro
@Karbon315: Wtyczki kątowej do lutowania raczej nie kupię a lutowanie kabel-kabel przy tych nowych wynalazkach bez izolacji poliwnitowej jest dosyć problematyczne. Można od biedy użyć normalnej wtyczki ale ta jest jeszcze większa od tych zalewanych i noszenie w kieszeni telefonu z taką dużą naroślą może oderwać/uszkodzić gniazdko Jack.. ( ͡°ʖ̯͡°)
Łaszczyk tylko przez msc trenował parter. Trochę kompromitacja dla ferrariego, który podobno jest parterowcem, że po tylu latach treningów przegrał z typem co pochodził msc na treningi w płaszczyźnie parterowej.
#pytanie #telefony #aliexpress #allegro
@gasdma: primo znaczy pierwszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu jest na Ali:
https://www.aliexpress.com/item/Hot-Stereo-Adapter-3-5mm-4-Pole-Male-to-Female-Cable-Audio-90-Degree-Right-Angled/32820606416.html