Aktywne Wpisy
lubie-sernik +127
.za 4godzinyy mam video calla z klientem z japonii a ja kuwa siedzę na lawcr w parku i dopijam łychee.
rzadko pijeale jak już piję to lece jakpojbany.
dajcie plusa żeby trochewytrzezwiec
rzadko pijeale jak już piję to lece jakpojbany.
dajcie plusa żeby trochewytrzezwiec
Essology +104
Dzisiaj, chyba będzie ten dzień w którym pokaże się drugi bejbis... zobaczymy co to będzie. Ale stresuję się bardziej niż przy pierwszym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#dzieci #oswiadczenie
@acidd lepiej konto przygotuj młodemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Myszoskocznia
@Samica_Alfa
@PtactwaWiele
Haha, acidd panikuje:p a w sumie nie wiem kto powinien bardziej, on czy ja? :p dzięki, będzie pewnie relacja znając @acidd:p
@Myszoskocznia: nie będzie transmisji, jak wejdziemy do szpitala to telefon w tryb samolotowy i koniec. Nie ma kontaktu z nami nikt nawet "dziadkowie". Dostaną info dopiero jak wszystko się skończy.
A jak tam Twój drugi dzidziuś? notatka mówi, ze we wrześniu miało się rodzić ;)
Komentarz usunięty przez autora
Ps. Tymek ma obecnie 20m, więc liczymy na to, że będzie spoko, ale musimy być czujni bo niezły hardcorek z niego ;)
Mój młody ma 15m. Coraz lepszy czas :)
Pech chciał, że pewnego razu ta dziennikarka złamała nogę. A że mieszkała gdzieś tam, to dyrektor poprosił mnie żebym poszedł na porodówkę, porobił zdjęcia i zadawał te same pytania. Po czym to wszystko wysyłał mejlem. Ok, żadyn
Btw: u mnie na wichurce jest babeczka, która przy ósmym dziecku stwierdziła, że to bez sensu jechać do szpitala. Urodziła sobie w domu w wannie.
Za to nasz od niedawna prawie wszystko powtarza, na "topie" jest "siadaj", które wymawia bardziej jako "sjadaj"; "kółko" - jego tata uczy go kółek i "kółkaka", nie wiem na jaką cholerę :P
A poza tym dużo po swojemu, ostatnio zwierzątka określał tylko odgłosami, a ostatnio koń to "komń". Grzyby, to "głyby" (szczególnie zabawne jest
Hehe, fajne takie śmieszne sytuację, u nas na wszystko odpowiada dziadzia, i pytanie kto zrobił kupę - dziadzia:p staramy się jak najwięcej zapamiętać i nagrywać żeby później miło wspominac:)
Są jakies inne symptomy oprócz typowych (np. Odejście wód)
@pucka25 jak jesteś w stanie, to czekam na info :) i trzymam za Was kciuki!
Trzymajcie się ciepło i powodzenia ;)
Ja objawów typowo przed nie miałam żadnych, już mnie to wręcz wkurzalo bo czekałam i czekałam a tu nic (urodzilam 40+2). Dzień wcześniej pojechałam do szpitala bo ciotka położna kazała mi przyjechać ze względu na to że trochę krwawilam (zapewne czop). Na następny dzień a właściwie za 1,5 dnia bo o 3
Ale moze jakos poradze ;)