Aktywne Wpisy

bArrek +63
Dzisiaj otrzymałem paczkę od @chearru z tego wpisu https://wykop.pl/wpis/87361555/nie-ukrywam-ze-jest-mi-po-prostu-bardzo-przykro-pr
Na jednym z tostów znalazły się dwa małe paproszki mam nadzieję że to brudek z jej stupek 🥵 tosty najpierw całe wycalowalem a później zjadłem i muszę przyznać że nigdy wcześniej żadna potrawa nie smakowała mi tak bardzo! Oprócz tego dostałem również parę dwóch bardzo aromatycznych skarpetek w ramach gratisu! To było zdecydowanie najlepiej wydane 200zl w życiu!
Na jednym z tostów znalazły się dwa małe paproszki mam nadzieję że to brudek z jej stupek 🥵 tosty najpierw całe wycalowalem a później zjadłem i muszę przyznać że nigdy wcześniej żadna potrawa nie smakowała mi tak bardzo! Oprócz tego dostałem również parę dwóch bardzo aromatycznych skarpetek w ramach gratisu! To było zdecydowanie najlepiej wydane 200zl w życiu!
źródło: 1000053337
Pobierz
PEPE_Le_Sfont +70
Rockstar jak zwykle dowalił do pieca. Miasto nudystów na Florydzie? Myślisz sobie, że na bank będą tam super widoczki, zupełnie jak w Słonecznym Patrolu bez ubrań, a tu takiego wała, miasto rozklapciałych wielorybów i pomarszczonych flądr. Jak z tym obozem altruistów-kanibali w GTA 5 - stado blobfishów XDDDD
#gta6 #gtavi #gta #rockstargames
#gta6 #gtavi #gta #rockstargames
źródło: maxresdefault
Pobierz

Przerobiłem sobie "raczej" solidnie podstawy php, ale mam problem ze znalezieniem informacji na temat wykorzystania tego czysto praktycznie. Np potrafię napisać sobie jakiś prosty system logowania i rejestracji, ale nie mam już pojęcia jak zabrać się za pisanie "sklepowego koszyka".
Mirki możecie mi polecić jakieś sprawdzone książki/kursy/tutoriale, gdzie poruszane są tematy budowy działającego serwisu od podstaw? Najlepiej krok po kroku.
Z drugiej strony przeszukując internet w kwestii php, można się dowiedzieć, że nikt już nie pisze w czystym php, a raczej obecnie stosuje się framework'i. W związku z tym, w jakim kierunku osoba na moim etapie nauki powinna pójść? Próbować zrobić sobie kilka projektów w czystym php, np funkcjonalny działający sklep? Czy może zacząć uczyć się któregoś z framework'ów?