Wpis z mikrobloga

Niedzielka rano, wstałam niedawno. Jeszcze leżę w łóżeczku, piję kawkę, książka leży gotowa do czytania ale najpierw rzut oka na gorące bo mnie tu jakiś czas nie było. I co widzę? Gołe dupy, cycki, jedne ładne inne mniej. No ale #!$%@? nie ma już w necie śmiesznych kotów? Wy nie robicie nic innego niż szukanie w jpg panienek? Laski na wykopie mają #!$%@? aż sama sobie współczuję, że postanowiłam kiedyś, że się będę taplać w tym szowinistycznym baseniku #!$%@? ( ͡° ʖ̯ ͡°) #gorzkiezale #zalesie
  • 36
@morgahard: No nie wiem. Ja uważam, że wrzucanie tego tutaj uprzedmiotawia kobietę i sprowadza ją do poziomy przedmiotu nad którym facet zawiesza oko i ewentualnie docenia walory estetyczne dając plusa co w ogóle jest dramatycznie niskie. Szkoda mi, że traktuje się tak inne kobiety nawet kiedy to sfotoszopowane, anonimowe panny, które robiąc to same tego chciały bo potem mnie ktoś też oceni taką miarą
@nat_ce kobiety czytają harlekiny, a mężczyźni oglądają obrazki (nie wszystkie kobiety, zdecydowana mniejszość, ale żaden mężczyzna nie czyta tego gówna; to bardziej objaw ogólnych różnic w podejściu do seksualności). To, że ktoś podziwia cycki nie znaczy, że uważa, że kobieta sprowadza się tylko do tego.
@nat_ce: Tez wlasnie o tym ostatnio myslalam, generalnie nawet czarnolistowanie tych tagów nie pomaga, bo zawsze sie znajdzie taki, który nie otaguje albo wymyśli swoj nowy-ekstra tag na wrzucanie fot nagich lasek.